Camp Hverringe

Åbningsperiode: 27.03.2024 - 20.10.2024

Camping med udsigt på moderne plads midt i naturen

Noget af det bedste ved at holde ferie på Camp Hverringe er, at det hele er lige udenfor teltdøren. Stranden, poolen, legepladserne og alt det andet. Flyt ind, slap af, leg og nyd hinanden. Hos os er forbrug af varmt vand i køkken og bad, adgang til pool samt miljøgebyr med i prisen, nemmere bliver det ikke. Strøm fregnes efter måler.

Camp Hverringe er den campingplads i Danmark med det største frirum, hvilket giver god plads til alle. Vi har fyldt pladsen med aktiviteter for alle. Om sommeren er der trækture på vores ponyer, I kan tage en tur i poolen og nyde hyggelig aften med musik på vores scene og meget, meget andet. Se vores store aktivitetsprogram.

Udenfor højsæsonen er der stadig en masse at lave. Clock Golf, Discgolf, Fodboldgolf, Fodboldpool, Archerygolf og Beach Volley er bare nogle af de gratis aktiviteter vi har på pladsen hele sæsonen. 

Vi er en plads med moderne faciliteter, store pladser og en fantastisk beliggenhed lige ned til en dejlig børnevenlig badestrand og med en skøn udsigt til Romsø med skoven lige bagved pladsen, så her kan du rigtigt nyde naturen i fulde drag.  

Campingpladsen er placeret på Hindsholm, i et smukt herregårdslandskab, fyldt med små velbevarede landsbyer. 10 km fra pladsen ligger den idylliske fiskerby Kerteminde, hvor man både kan besøge Fjord og Bælt centeret, Ladbyskibet og Johannes Larsen Museet samt meget andet.

Det skulle glæde os meget at kunne byde jer velkommen på Camp Hverringe her til sommer!

Særligt for autocampere

Vores faciliteter er moderne og velholdte. Dette gælder også vores lettilgængelige tømmeplads til autocampere, hvor I bl.a. kan benytte Danmarks første kasettetømmeautomat CamperClean. Vi har i øvrigt flere autocamperpladser tæt på stranden, med en fantastisk udsigt.

Ønsker du bare en p-plads med fin udsigt, men ikke pladsens faciliteter, kan I benytte vores Stellplätze overfor campingpladsen, disse kan lejes både med og uden strøm. 

Udvalgte faciliteter

  • Fyn og øerne
  • Udendørs børnepool
  • Badestrand
  • Børnevenlig camping
  • Åbent i efterårsferien

Se præsentationsvideo

Campingoversigt

Se vores fantastiske beliggenhed her.

Tilbud

Seniortilbud

Vores seniortilbud gælder hele sæsonen, bortset fra uge 28, 29, 30 Kun 70,- pr. voksen over 55 år. Det bedste af det hele. Børnebørn kommer med for 65,- pr. barn. Prisen er inkl. varmt vand og fir adgang til pool, i dennes åbningstid. Men ekskl. strøm og 10,- i miljøtillæg pr. person pr. dag.

Normalpris: 98,00 kr.
Tilbudspris: 70,00 kr.

Tilbuddet er gældende: 28.03.2024 - 20.10.2024

Tilbud

Tag på hytteferie i hverdagene

Brug for at komme lidt væk? I hverdagene har vi gode tilbud på vores hytter Romsøhytte med plads til 6 personer inkl. bad og toilet fra 530,- pr. dag Priserne er inkl. varmt vand og fri adgang til pool, ekskl. slutrengøring og 10,- i miljøtillæg pr. person pr. dag. Strøm betales efter måler.

Normalpris: 640,00 kr.
Tilbudspris: 530,00 kr.

Tilbuddet er gældende: 02.04.2024 - 20.10.2024