Påskeferie på camping

Foråret er fuld af dejlig mange helligdage, hvor det er muligt at komme ud og nyde den friske danske forårsluft med en miniferie på camping. Påskeferien skyder foråret ind med tid til hygge og dejlige stunder sammen i det fri.

Når dagene bliver længere og lysere, er det som om, der er noget, der trækker i os. Vi skal ud. Mærke lyset, varmen og den friske luft. I påskeferien er der for mange ekstra god tid til at nyde foråret, til at tage på ferie og være sammen med dem, vi holder af.

Påskeferien er også en tid med mange traditioner: Påskefrokosterne, æggejagten med børnene – og for mange campister – den første tur med campingvognen ud i det blå.

Uanset, om du har egen campingvogn eller hellere vil leje en hytte. Om du planlægger en ferie for hele familien, eller en romantisk tur for to, er der masser af muligheder for at finde lige præcis den form for ferie, der passer til dine drømme for påskeferien.

blomster
Spring ud i foråret med en påskeferie i det fri
dreng tegner i sand
påskeæg

Hvor skal turen gå til?

Gå på opdagelse i Danmarks mange egne, og find frem til lige netop det sted i landet, der skal danne rammen om din miniferie i foråret.

God tur.

Tilbud

Find et godt tilbud til påskeferien

Hvis du ikke allerede har planlagt og booket din påskeferie, så kan du nå det endnu - og oven i købet være heldig at finde et godt tilbud.

Det skal være enkelt at nyde livet

Det behøver ikke at være hverken omstændigt eller kompliceret at komme afsted. Rundt om på DK-CAMPs mange campingpladser kan du hurtigt og enkelt leje enten en hytte, en campingvogn – eller for de særligt forårsfriske et telt.

Så ikke noget med, at du først skal have kørt campingvognen frem fra sit vinterhi, eller for den sags skyld skal ud og investere i en vogn. Vi har en masse lækre udlejningsenheder, som står klar, så du uden tøven kan komme ud og nyde både foråret, hinanden og den friske luft.

Se muligheder for at leje en hytte, et telt, mobilehome m.m.

Find din campingplads til påskeferien

Se alle resultater

Hygge til ferien

Kan du trante æg? Eller puste fjer? I Danmark er der en lang tradition for at lege særlige påskelege, men de fleste har nok glemt dem. Du kan få dem opfrisket her i vores artikel med sjove æggelege til påskeferien.

Dreng oplever Danmark på skuldrene af far

Få rabat til gode oplevelser

Pust liv i dine feriedrømme. Tilmeld dig DK-CAMPs nyhedsbrev og få inspiration, tilbud og rabatter til en lang række attraktioner og oplevelser til ferien.

Når du tilmelder dig DK-CAMPs nyhedsbrev, bliver du løbende opdateret med inspiration til din næste campingferie i Danmark. Samtidig laver vi rabataftaler med attraktioner overalt i Danmark. Det betyder, at du som modtager af vores nyhedsbrev, løbende får rabatter til oplevelser, der hvor du holder ferie.

Derudover får du også rabatter til filmoplevelser, teater- og musikoplevelser m.v. over hele landet.