Sønderballe Strand Camping

Åbningsperiode: 22.03.2024 - 08.09.2024

For autocampere / Stellplätze: 01.01.2023 - 31.12.2024

Camping ved Genner Bugt – ægte gammeldags camping på den fede måde :-) 

Campingpladsen ligger et stenkast fra bugten og der er en smuk udsigt over vandet fra mange pladser.
Vi har rigtig mange dejlige pladser til din campingvogn tæt på skov og strand. En velindrettet bjælkehytte og 3 nye campingvogne til udlejning.

Der er pladser i solen, i skyggen, ugenerte pladser, pladser ved legepladsen - ja, vælg selv den bedste, hvis du altså kan vælge ;-) 

Vi har en næsten ny, supermoderne toiletbygning og 2 dejlige legepladser med bl.a. hoppepude og gratis mooncars.

I bugten er der altid en vældig aktivitet af små fiskerbåde og sejlbåde, og der er også en børnevenlig badestrand med blåt flag ganske tæt på campingpladsen.

Campingpladsen råder over bådpladser lige overfor pladsen, så der er rige muligheder for selv at medbringe sin båd, kano, kajak eller måske bare sit badedyr. Eller du kan leje en af vores kanoer, selvfølgelig med alt udstyr dertil :-) 

Lige udenfor Genner Bugt ligger Barsø som kan besøges med egen båd eller med færge, og inde i bugten ligger Kalvø med lille lystbådehavn. I området er der ligeledes masser af muligheder for en aktiv ferie, da der er mange vandre- og cykelmuligheder.

Campingpladsen ligger med ca. 13 km afstand til købstæderne Haderslev og Aabenraa, med masser af historiske gader og bygninger, shoppingmuligheder, hyggelige caféer og restauranter.
Få meter fra pladsen er der gode busforbindelser til de to byer.

Campingpladsen er et godt udgangspunkt for base ved idyllisk natur og ro. Og hvorfra man kan nemt kan køre til de mange oplevelser Sønderjylland har at byde på, f.eks. Danfoss Universe, High-Park, Dybbøl Mølle, Frøslevlejren, Legoland og mange flere, 

Vi er desuden bemandet infopoint for Haderslev. Så vi klar til at guide dig på din videre rejse eller til oplevelser i hele Sønderjylland. 

Udvalgte faciliteter

  • Store autocamperpladser
  • Indenfor bom
  • Udenfor bom
  • Sen ankomst
  • Tømning af toilet
  • Tømning af gråvand
  • Komforthytte
  • Plads til campingvogn
  • Plads til telt
  • Autocamper/Stellplatz

Se præsentationsvideo

Sønderballe Strand Camping Serveringsområde Minigolf

En kort film om vores skønne plads :-)

Tilbud

Spar 15% på min 4 nætter

Besøg vores campingplads og spar 15% ved min 4 nætter 😊 Eneste krav er at en af jer er fyldt 60 år. Ring eller skriv til os for at benytte tilbuddet 📧☎️ (Kan dog ikke benyttes i helligdage og højsæson)

Normalpris: 1.012,00 kr.
Tilbudspris: 900,00 kr.

Tilbuddet er gældende: 17.01.2024 - 08.09.2024

Betalingsmetoder

Online betaling til denne campingplads kan foregå via:

Dankort
Visa
Mastercard