Skyttehusets Outdoor Camp

Åbningsperiode: 27.03.2024 - 15.09.2024

Hjemmeside og booking - klik her.

Efter ca. 5 km gennem den flotte bøgeskov - helt derude hvor man ikke kan komme længere - ligger vores lille, hyggelige campingplads med tilhørende shop & café og masser af muligheder for outdoor aktiviteter. Pladsen er omgivet af skov og ligger direkte ved vandet med den smukkeste udsigt over Svejbæksnævringen. Skyttehusets Outdoor Camp vandt "Årets danske campingplads - 2020" i outdoor kategorien. 

Vi har plads til 50 campingvogne/autocampere (ingen fastliggere) og ca. 40 telte. Der foruden har vi 6 luksushytter m. køkken/toilet/bad, 5 skønne glampingtelte samt 6 værelser med fælles bad- og toiletfaciliteter. Der desuden adgang til to campingkøkkener med et stort udvalg af service, pander, gryder mm. til fri afbenyttelse.

Vi har en fin nyistandsat minigolfbane samt udlejning af MTBs, kanoer, kajakker, SUPs og motorbåde. Tag en tur til Himmelbjerget om formiddagen, lej en båd og besøg Paradisøerne om eftermiddagen og slut dagen af med et et godt glas vin og lidt snacks i caféen. Hvis du vil besøge Silkeborg by, har vi en lille soldreven færge med en fast sejlplan over Snævringen mellem campingpladsen og Svejbæk med gode togforbindelser.

Hjejlen, verdens ældste hjuldamper, har anlægsbro ved Skyttehuset, og du kan sejle med en tur til Himmelbjerget eller Silkeborg og retur. Har du din egen båd med, er der mulighed for at lægge den til ved en af broerne i vores lille private marina.

Slåensø, som er en af Danmarks reneste søer, ligger kun 10 min. gang fra campingpladsen. Gå en rask tur rundt om søen eller tag en frisk dukkert ved et af de små badesteder. Vil du ud på en lidt længere gåtur, er det oplagt at vandre den ca. 1 time lange tur til Himmelbjerget. Er du mere til løb eller MTB, så husk endelig de hurtige sko og din cykel, og lad dig udfordre af det kuperede terræn i området. Silkeborgsøerne er eftertragtede for de gode fiskerimuligheder, og vores gæster er velkomne til at fiske gratis fra pladsens broer eller leje en af vore motorbåde, hvis du vil ud på søerne.

I vores shop/café med udsigt over Gudenåen kan du købe diverse kolonialvarer, sandwich, færdigretter, is, snacks, fadøl, et godt glas vin eller blot forkæle dig selv med en cappuccino og kage, mens du iagttager den rolige trafik af kanoer, kajakker og både på vandet.

Udvalgte faciliteter

  • Komforthytte
  • Glampingtelt
  • Værelse/lejlighed
  • Plads til campingvogn
  • Plads til telt
  • 0 - 150 pladser
  • Små Pladser
  • Legeplads
  • Fiskerenseplads og fryser
  • Cykler/MTB