FIND en feriebolig/hytte - det er go' ferie for hele familien!

På næsten alle DK-CAMPs mere end 220 campingpladser, kan du leje en campinghytte og holde en fantastisk dejlig ferie - med naturen lige udenfor døren.

Standarden på hytter varierer fra den beskedne campinghytte, kun med det mest nødvendige udstyr til en luksuscampinghytte, der er lige så komfortabel som et lukussommerhus.

For at give den bedst mulige information om standarden på hytterne er de inddelt i forskellige kategorier. Hytterne er meget forskellige i udformning og beliggenhed fra campingplads til campingplads.

Når du har fundet det område, du vil booke en hytte i, så gå ind på den enkelte campingplads' hjemmeside. Her vil du i langt de fleste tilfælde kunne se billeder af hytterne.

Prisen på leje af hytterne vil også oftest variere i forhold til standard og størrelse - men hytteferie er altså bare go' ferie - især for børnene. På en campingplads er der altid nok at lave og andre børn at lege med.

Find den form for hytte, der passer til dig

Hytte ... der oftest betegnes som "luksushytte" - min. str. på 25 kvm.

Disse hytter er af meget høj standard og indeholder badeværelse med toilet, håndvask og bruser. Desuden kan hytten indeholde  farve-tv og emhætte i køkkenet.

Minimumsstørrelse i denne kategori er 25 m².

Her er tre kategorier at vælge mellem:

Hytte - med køkken og toilet

Den type hytte er typisk velisoleret og har et veludstyret køkken med ovn eller kombiovn. Hytterne indeholder toiletrum med håndvask samt knager og spejle. De er typisk opdelt i sove- og opholdsrum, og der findes dyner, puder og underlag og sengelinned. Håndkælder kan oftest lejes på campingpladsen.

Find campingpladser, der tibyder denne type hytte

Hytte - med køkken og vand

Disse hytter er ca. 15 m², har køkkenbord med to kogesteder samt varmt og koldt vand ved køkkenvasken. Der findes almindeligt køkkenudstyr, som fx kaffemaskine og el-kedel, har minikøkken med køleskab og mulighed for at lave mad. Desuden vil der oftes være udemøbler til jeres rådighed.

Find campingpladser, der tibyder denne type hytte

Hytte - med køkken, ca. 9 kvm.

Denne kategori af hytter er enkelt indrettet med bord og siddepladser, og der er mulighed for opvarmning til de lidt kolde måneder. Desuden er der typisk også kogemulighed og et køleskab til rådighed.

Find campingpladser, der tibyder denne type hytte

Hytte - simpel

Har du blot brug for tag over hovedet og få en god nats søvn? Så er denne type hytte en god mulighed for dig. Hytterne indeholder det allermest nødvendige udstyr, dvs. faste senge og lamper. Desuden vil der oftes være en enkel kogemulighed.

Find campingpladser, der tilbyder denne type hytte

Område
Udlejning til overnatning Aktiviteter Bademuligheder Aktiviteter for børn Faciliteter Butik/indkøb Restaurant/spisested Udlejning/udlån af udstyr Attraktioner/seværdigheder Sportsaktiviteter
Kategori Vintercamping Tilbud
Autocamper