FIND en feriebolig/hytte - det er go' ferie for hele familien!

På næsten alle DK-CAMP's mere end 250 campingpladser, kan du leje en campinghytte, og holde en fantastisk dejlig ferie - med naturen lige udenfor døren.

Standarden på hytter varierer fra den beskedne campinghytte, kun med det mest nødvendige udstyr til en luksuscampinghytte, der er lige så komfortabel som et lukussommerhus (men bare mindre lidt mindre ... det er dejligt, når der skal gøres rent :-)).

For at give den bedst mulige information om standarden på hytterne, er de inddelt i forskellige kategorier. Hytterne er meget forskellige i udformning og beliggenhed fra campingplads til campingplads.

Når du har fundet det område, du vil booke en hytte i, så gå ind på den enkelte campingplads's hjemmeside. Her vil du i langt de fleste tilfælde kunne se billeder af hytterne.

Prisen på leje af hytterne vil også oftest variere i forhold til standard og størrelse - men hytteferie er altså bare go' ferie - især for børnene. På en campingplads er der altid nok at lave og andre børn at lege med.

1. Hytte - simpel

Har du blot brug for tag over hovedet og få en god nats søvn? Så er denne type hytte en god mulighed for dig. Hytterne indeholder det allermest nødvendige udstyr, dvs. faste senge og lamper. Desuden vil der oftes være en enkel kogemulighed.

Find campingpladser, der tibyder denne type hytte

2. Hytte - med køkken, ca. 9 kvm.

Denne kategori er enkelte enkelt indrettet med bord og siddepladser, og der er mulighed for opvarmning til de lidt kolde måneder. Desuden er der typisk også kogemulighed og et køleskab til rådighed.

Find campingpladser, der tibyder denne type hytte

3. Hytte - med køkken og vand

Så bevæger du dig lidt mere op af skalaen for "behageligheder". Disse hytter er ca. 15 m², har køkkenbord med to kogesteder samt varmt og koldt vand ved køkkenvasken. Der findes almindeligt køkkenudstyr, som fx kaffemaskine og el-kedel, har minikøkken med køleskab og mulighed for at lave mad. Desuden vil der oftes være udemøbler til jeres rådighed.

Find campingpladser, der tibyder denne type hytte

4. Hytte - med køkken og toilet

Den type hytte er typisk velisoleret og har et veludstyret køkken med ovn eller kombiovn. Hytterne indeholder toiletrum med håndvask samt knager og spejle. De er typisk opdelt i sove- og opholdsrum, og der findes dyner, puder og underlag og sengelinned. Håndkælder kan oftest lejes på campingpladsen.

Find campingpladser, der tibyder denne type hytte

5. - 7. Hytte ... der oftest betegnes som "luksushytte" - min. str. på 25 kvm.

Disse hytter er af meget høj standard og indeholder badeværelse med toilet, håndvask og bruser. Desuden kan hytten indeholde  farve-tv og emhætte i køkkenet.

Minimumsstørrelse i denne kategori er 25 m².

Her er tre kategorier at vælge mellem:

Område

Udlejning til overnatning

Aktiviteter

Bademuligheder

Aktiviteter for børn

Faciliteter

Butik/indkøb

Restaurant/spisested

Udlejning/udlån af udstyr

Attraktioner/seværdigheder

Sportsaktiviteter

Kategori

Vintercamping

Tilbud

Autocamper

Der kunne ikke findes nogle campingpladser