Udlejning af campinghytter

På mange af DK-CAMP's 300 campingpladser kan du leje en campinghytte.
 
Standarden varierer fra en beskeden campinghytte med det mest nødvendige udstyr til en luksuscampinghytte, der er lige så komfortabel som et lukussommerhus (bare mindre).
 
For at give den bedst mulige information om standarden på hytterne, er de inddelt i 5 kategorier, hvor kategori 5 er den bedste.
 

Kategori 1
Campinghytterne indeholder det allermest nødvendige udstyr, dvs. faste senge og lamper. Desuden er der en enkel kogemulighed eller max. 100 meter til et fælleskøkken.

Kategori 2

Campinghytterne er enkelt indrettet med bord og siddepladser svarende til antallet af sovepladser og mulighed for opvarmning. Der er kogemulighed med 2 kogesteder og køleskab.

Kategori 3

Campinghytterne er min. 15 m², har køkkenbord med 2 kogesteder samt varmt og koldt vand ved køkkenvasken. Der findes almindeligt køkkenudstyr samt kaffemaskine og el-kedel, har minikøkken med køleskab og mulighed for at lave mad. Desuden er der udendørs terrasse med udemøbler.

Kategori 4

Campinghytterne er velisolerede og har et veludstyret køkken med ovn eller kombiovn. Hytterne indeholder toiletrum med håndvask samt knager og spejle. De er opdelt i sove- og opholdsrum og der findes dyner, puder og underlag og sengelinned. Håndkælder kan lejes.

Kategori 5, 5L og 5XL

Campinghytterne er af meget høj standard og indeholder badeværelse med toilet, håndvask og bruser. Desuden indeholder hytten farve-tv og emhætte i køkkenet.
 
Minimumsstørrelse i denne kategori er 25 m². Hytter på 25 m² - 30 m ² i denne kategori kategoriseres med kategori 5 og hytter på 30 – 35 m² kategoriseres med 5L. Campinghytter på 35 m² kategoriseres med 5XL.