Hjarbæk Fjord Camping

Åbningsperiode: 01.01.2024 - 31.12.2024

På Hjarbæk Fjord Camping er der fred og ro, god stemning og mange oplevelser. Det er campinghygge for alle!

På Hjarbæk Fjord Camping er vi tæt på naturen. Her er fred og ro, god stemning og skøn natur med smukke solnedgange samt mulighed for masser af gode oplevelser, bl.a. vandring og cykling.

Vi tilbyder velplejede omgivelser og fine faciliteter med både indendørs og udendørs køkkenfaciliteter, fine bad- og toiletforhold, campinghytter, campingbutik og festlokale. 

Den ene del af campingpladsen har pladser med læ - både i sol og skygge. Den anden del består af terrasser med enestående panoramaudsigt over Hjarbæk Fjord. Selvfølgelig er netop du én af de heldige, der får oplevelsen af en solnedgang, som altid er værd at køre efter.

Hjarbæk Fjord Camping har en stor legeplads på ca. 3000 m2, der kan udfordre alle aktive - både børn og voksne - i masser af gode timer. Vi har geder og kaniner, og både store og små gæster nyder at fodre og have nærkontakt med vores dyr.

Swimmingpool er 27 grader og opvarmes med varmepumpe.

Ved siden af ligger legepladen for de mindste børn, med masser af muligheder for sjove lege.

Vi har masser af forskellige aktiviteter i løbet af sæsonen. Følg med i kalenderen på vores hjemmeside eller på Facebook.

Området byder på mange muligheder for at være aktiv i naturen. Fx Stjernerute Hjarbæk, som tilbyder 6 smukke cykelruter i området omkring Hjarbæk Fjord, og Hærvejen, der går forbi campingpladsen, med mulighed for skønne naturoplevelser både til fods og på cykel.  

Idylliske Hjarbæk med lystbådehavn og kro er et oplagt besøg værd, ligeså er historiske Viborg med Domkirken og et aktivt byliv med både kultur og handel.

Besøg os her i det skønne Midtjylland - 14 km fra Viborg og 22 km fra Skive i den sydlige del af Limfjorden.

Vi glæder os til at byde jer velkommen!

Udvalgte faciliteter

  • Lej campingvogn
  • Simpel hytte
  • Plads til campingvogn
  • Plads til telt
  • 151 - 300 pladser
  • Dyr på pladsen
  • Cykelruter
  • Vandre- og løberuter
  • Minigolf
  • Udendørs pool

Se præsentationsvideo

Tilbud

Forårspakke

2 dage egen vogn på valgfri plads, 2 voksne, en flaske rødvin, et spil minigolf, en pose Haribo slik, 2 pizzaer og 2 fadøl. Strømpakke kan tilkøbes.

Normalpris: 940,00 kr.
Tilbudspris: 800,00 kr.

Tilbuddet er gældende: 22.03.2024 - 23.06.2024

Kontakt Hjarbæk Fjord Camping

Google Maps

Betalingsmetoder

Online betaling til denne campingplads kan foregå via:

Dankort
Visa
Mastercard