Pinseferie på camping

Pinseferien giver plads til det hele. Brug den forlængede weekend i pinseferien på at komme ud og suge det sidste ud af det lyse, grønne forår samtidig med at du kan nyde en forsmag på alt det, der gør sommeren i Danmark til noget helt særligt.

Med en pinseferie på camping kan du tage familien, kæresten, dine bedste venner eller bare dig selv under armen og nyde nogle lune, lyse og længere dage i det fri på camping. Tag på opdagelse i dejlige Danmark og udforsk nye egne, mærk stemningen i de mange hyggelige byer, eller lad dig forundre over den danske naturs mange facetter.

Afrund dagens oplevelser med benene oppe og lækkerier på grillen på første parket med udsigt til enten bøgeskov, strand eller blå himmel på en af DK-CAMPs ca. 200 skønne campingpladser i hele Danmark.

Og skal du have hele pakken med, så er der jo også noget med, at solen siges at danse, for de særligt morgenfriske. 

 

par i telt
picnik
familie foran campingvogn
Tag forskud på sommeren
Bøgeblade

Hvor skal turen gå til?

Gå på opdagelse i Danmarks mange egne, og find frem til lige netop det sted i landet, der skal danne rammen om din miniferie i foråret.

God tur.

Det skal være enkelt at nyde livet

Det behøver ikke at være hverken omstændigt eller kompliceret at komme afsted. Rundt om på DK-CAMPs mange campingpladser kan du hurtigt og enkelt leje enten en hytte, en campingvogn eller et telt.

Vi har en masse lækre udlejningsenheder, som står klar, så du uden tøven kan komme ud og nyde pinseferien, hinanden og det danske forår, når det er bedst.