Lej shelter

Kom helt tæt på naturen med kig til stjernerne. På mange campingpladser kan du leje en overnatning i et shelter og samtidig få adgang til campingpladsens faciliteter.

Skal det være helt enkelt, er et shelter det tætteste, du kommer på naturen uden at sove direkte på jorden under åben himmel. Her har du ly for vind og vejr, men kan samtidig nyde et frit udsyn til naturen og omgivelserne.

Overnatning i et shelter på en campingplads er ideelt for dig, der gerne vil det simple og holde ferie uden for mange dikkedarer – men som dog gerne vil kunne komme i et dejligt varmt bad om morgenen, lave mad i et køkken, hvis regnen siler ned og nyde en kop lækker, veltilberedt kaffe.

Find campingpladser med shelter

kaffe over bål på campingplads
Shelter med udsigt
Luksusshelter
Gør det helt enkelt at nyde livet

Nem overnatning til dig, der er på farten

Overnatning i en shelter på en campingplads er også ideelt for dig, der holder ferie på farten og gerne vil kunne bevæge dig gennem landet på cykel, i kano eller til fods og gerne vil minimere din oppakning, så du ikke behøver at medbringe telt. Samtidig kan du, når du overnatter på campingpladsen skylle dagens støv af dig, inden du kryber ned i soveposen og nyder en morgenmad tilberedt i campingpladsens fælleskøkken.

På DK-CAMPs campingpladser kan du finde forskellige former for shelters. Lige fra de klassiske i træ med kig til himlen til isolerede shelters, hvor du kan lukke døren og få privatliv, når mørket falder på.

Find campingpladser med shelters

Se alle resultater