Autocamper/Stellplätze

DK-CAMPs koncept DK-Stellplätze er for alle med en autocamper, der ønsker en tryg, fleksibel og billig overnatning på Danmarks bedst placerede campingpladser.

Når landskaberne suser forbi ruden på autocamperen, roen har sænket sig, og friheden ligger foran en, opstår de bedste samtaler ofte. Pak autocamperen og nyd nogle dages frihed og tosomhed med tid og friheden til at tale – om alt og ingenting. Tid til at hygge og til at opleve Danmark sammen.

Om det bare er nogle dages ferie væk fra hverdagen, eller om I tager på en længere road trip gennem Danmark, er mulighederne mange. På de af DK-CAMPs campingpladser, der tilbyder særlige DK-Stellplätze, kan I finde en tryg og fleksibel overnatning med adgang til de faciliteter, der gør ferien behagelig, samtidig med at I får mulighed for at overnatte i noget af Danmarks smukkeste natur.

Udnyt jeres ophold på de forskellige campingpladser til at slappe af og nyde tiden sammen. Eller til at opleve naturen og de nærliggende byer og seværdigheder. Eller prøv kræfter med de muligheder for aktiv ferie, som mange campingpladser tilbyder.

Find campingpladser med DK-Stellplätze

Autocamper
Autocamper på campingplads i Danmark
Nyd tryg og fleksibel overnatning

DK-Stellplätze

På DK-Stellplätze bestemmer du naturligvis selv, hvor længe du ønsker at blive. Samtidig tilbyder vi de faciliteter, som du har brug for, så du og din familie får et behageligt ophold. DK-Stellplätze er typisk særligt markerede pladser, hvor du for det meste opholder dig sammen med andre gæster med autocampere. Her er moderne faciliteter til rådighed, og du kan komme af med dit husholdningsaffald og spildevand samt tanke nyt drikkevand.

 Vi glæder os til dit besøg.

Find campingpladser med DK-Stellpläze til autocampere

Se alle resultater