Miljøcertificerede campingpladser

Miljøhensyn og bæredygtighedsinitiativer er noget, som flere campinggæster søger på deres ferier i Danmark, og her vinder de miljømærkede campingpladser mere og mere opmærksomhed. 

Bæredygtig ferie er nemlig også noget, der fylder i tankerne hos campingværterne, hvoraf flere har påbegyndt den grønne omstilling på deres campingpladser. Nogle campingpladser har endda opnået miljømærker for deres indsats og er oplagte destinationer til dig, der ønsker en grøn ferie. 

Ferie med omtanke for klimaet

På de miljømærkede campingpladser kan du nyde en grøn ferie, der er både sjov og med omtanke for klimaet. Her på listen finder du miljømærkede campingpladser, der passer netop til dine ferieønsker:

Miljømærkede campingpladser

Se alle resultater

Kig efter disse 3 Miljømærker til din grønne ferie

På flere af DK-CAMPs campingpladser kan du finde 3 forskellige mærkninger inden for miljø og bæredygtighed, nemlig: Greenstay, Green Camping og EU-Blomsten. Campingpladserne, med disse miljømærker, lever op til høje standarder om miljøhensyn og fokuserer på at minimere deres miljøpåvirkning. 
Du kan læse mere om de tre miljømærker lige her: 

Green Camping

Green Camping er et miljømærke udviklet af Horesta og er udelukkende til campingpladser i Danmark, der arbejder målrettet med at fremme bæredygtighed og miljøhensyn. Green Camping tilbyder tips og råd til at indarbejde bæredygtighed i din campingoplevelse og nyde naturen på en ansvarsfuld måde. 

Se mere her

Greenstay

Greenstay er en mærkeordning udviklet af Camping Outdoor Danmark, der har til formål at fremhæve bæredygtighedsindsatsen hos danske campingpladser og -forhandlere. Ved at følge EU’s 17 Verdensmål fremmer Greenstay vigtigheden af miljøbevidst rejse og opfordrer campinggæsterne til at vælge bæredygtige campingmuligheder. 

Se mere her

EU-Blomsten

EU-Blomsten er EU’s officielle miljømærke, som er med til at fremme bæredygtighed og miljøvenlighed blandt produkter og services, heriblandt campingpladser, der aktivt arbejder med grøn omstilling. EU-Blomsten øger opmærksomheden omkring minimal miljøpåvirkning, og garanterer et bæredygtigt valg.

Se mere her

Kvinde sidder og nyder en kop kaffe foran teltet på campingpladsen

Foto: Jacob Lisbygd

Hold ferie med god samvittighed. Få tips til, hvordan du kan holde en mere bæredygtig ferie på camping i Danmark.