Aktiviteter til regnvejr på ferien

Få inspiration til aktiviteter, som du og familien kan hygge jer med, hvis regnen melder sin ankomst, når I er på camping i efteråret.

Efterår og regn – det hører sammen. Selvom regn set med voksne øjne nogle gange kan få os til at sukke dybt, så kan regnvejr nu også noget – især, hvis man spørger de yngste i familien og finder regntøjet frem.

Der altså også noget formildende over regnvejr, når man ikke skal cykle gennem morgentrafikken, men i stedet kan trække vejret og nyde nogle dages ferie og afslapning med familien.

Forestil dig f.eks. en ferie eller weekendtur i en hyggelig hytte eller en campingvogn med familien i smukke efterårs Danmark. Med sol og byger, der afløser hinanden og skaber de bedste forudsætninger for at trække i regntøjet og nyde regnens dryp og de mange vandpytter, der kan hoppes i. Gå på opdagelse i naturen efter skatte og saml dem sammen, så I senere kan krybe sammen med spil, krea-hygge og lækker mad, mens regnen trommer på taget.

Slå jer løs og nyd nogle dage med tid til regnvejrshygge og sjov for hele familien på camping i Danmark.

 

Far og datter laver kastanjedyr
Pige hopper i vandpytter på en regnvejrsdag
Regnvejr er hyggevejr
Kvinde nyder sin kaffe med udsigt over campingpladsen

Efterårsbingo på camping

Få fuld plade med DK-CAMPs efterårsbingo. Print vores bingoplade ud og lad børnene sætte krydser hver gang, I har lavet en af de 9 aktiviteter. Når pladen er fuld, kan I evt. fejre det med noget lækkert eller en særlig oplevelse.

 

Hent og print din efterår-bingoplade

Efterårsferie på camping

Tag forskud på hyggen og planlæg, hvor din campingferie i efterårsferien skal gå til. 

Efterårsferien er lig med frihed. Frihed til at gøre lige præcis det, der gør dig glad. Og hvad er mere nærliggende end at tilbringe fridagene på camping med familie eller venner. Her kommer du helt tæt på den smukke, falmende natur, har tid til gåture i skoven - og en god anledning til at hygge med varm kakao i campingvognen eller i en af de mange hytter og ferieboliger.

Find campingpladser der har åbnet i efterårferien

Hvordan skal du holde efterårsferie?

Sjov med Campus

Masser af sjove lege og aktiviteter til børnene, både til turen i bilen og mens i nyder ferien på camping - prøv Campus' bil bingo eller lav campus' lækre grillspyd, kun fantasien sætter grænser.

Se alle aktiviteterne her