Børnevenlig camping

Kom ind til kernen af, hvad familieferie handler om med en ferie på camping i Danmark. Find inspiration til, hvordan I sammen kan planlægge den bedste ferie.

Hånden på hjertet. Dine bedste ferieminder fra barndommen handler ikke om, hvor i verden du var, eller størrelsen på all you can eat-buffetten var. De handler om, at du var sammen med din familie.

Med en campingferie i Danmark kommer du ind til kernen af, hvad familieferie handler om. Her er der tid til at være sammen. Frihed til at gøre det, I ikke når som familie i hverdagen. Masser af plads til at lege, bade og hygge samtidig med, at I sammen kan opleve alle de oplevelser, børnevenlig camping har at byde på.

Jeg kan godt lide at campere, fordi der altid er nogen at lege med. Jeg får lov til at rende på legepladsen mens mor og far sætter telt op, og finder altid hurtigt nogle nye veninder. Det er rigtig sjovt.

Sofie, 6 år

Vi har gjort det enkelt for jer som børnefamilie at finde de bedste campingpladser rundt om i Danmark, som er ideelle destinationer for børnevenlig camping, og hvor børnefamilier sammen kan skabe de bedste ferieminder. Samtidig har vi lavet en oversigt over de oplevelser, I kan finde for børnefamilier rundt om i landet.

Kort sagt: Vi har gjort det nemt for dig og din familie at finde en børnevenlig campingplads og at nyde ferien sammen.

barn på camping
mooncars på camping
is
Slip legen fri

Børnevenlige campingpladser

Uanset, om I er til hoppeborge, badeland og legekammerater i massevis. Om I foretrækker en lille hyggelig campingplads tæt på en af Danmarks dejlige storbyer, er mulighederne mange, når I skal finde frem til en børnevenlig campingplads.

Gå på opdagelse i de mange muligheder, der findes for børnevenlig camping og søg dig frem til din drømmeferie.

Find børnevenlige campingpladser

hoppepude på campingplads

Skal vi lege camping?

Det behøver ikke koste en formue at få den fedeste børnevenlige ferie. Camping med børn kan se ud på mange måder, og hvis I ikke har hverken telt, campingvogn eller bil, kan det sagtens lade sig gøre alligevel.

På DK-CAMPs mere end 200 campingpladser finder du masser af muligheder for at leje både hytter, telte, campingvogne, mobilehomes, shelters m.m., som er ideelle til børnevenlig camping.

pool på camping

Badeferie

Slip din indre vandhund løs. Find inspiration til de mange muligheder der er for at kombinere camping med en badeferie.

Oplevelser for børnefamilier

Tag dine børn i hånden og vis dem Danmark. Oplev suset fra forrygende forlystelsesparker eller fra Vesterhavet. Gå på opdagelse i historien på et af de mange museer eller udforsk den smukke danske natur.

Uanset, om du er til by eller land. Vand eller land. Action eller ro, har Danmark det hele lige i baghaven og fuldender jeres drøm om børnevenlig camping.

Planlæg og book unikke oplevelser til ferien

Tag på skattejagt i en bunker, oplev biernes forunderlige verden eller hvad med en trækketur på islandske heste?

Noget af det, der gør ferien helt speciel, er de oplevelser, der skiller sig ud og bliver til ferieminder. I samarbejde med GoTour har vi gjort det let for dig at finde, planlægge og booke en række unikke og anderledes ferieoplevelser for både store og små.

Gå på opdagelse i de udvalgte oplevelser og planlæg en ferie, du aldrig glemmer.

Find inspiration til oplevelser for hele familien