St. bededagsferie

Nyd foråret med en bededagsferie i det fri på camping.

St. Bededag er en af forårets mange, dejlige helligdage, hvor de fleste danskere har fri og derfor kan nyde en forlænget weekend med en miniferie.

St. Bededag er en oplagt mulighed til at komme ud og nyde det dejlige danske forår, når det hele står klar til at springe ud i fuldt flor. Med en ferie på camping får du mulighed for at opleve foråret fra første parket. Kom tæt på naturen, mærk forårssolen varme i kinderne og giv dig tid til at opleve og nyde dejlige Danmark sammen med dem, du holder af.

Og så er der det med hvederne! Hvis vi skal være helt ærlige, så er de jo lidt kedelige i sig selv. Men hvis man tilføjer lidt aftenhyggestemning på en campingplads, så er det altså noget af det bedste, der findes.

varme hveder
brunch
forår

Foto: Skanderborg Sø Camping

Kast dig ud i foråret med en bededagsferie
Bøgeblade

Hvor skal turen gå til?

Gå på opdagelse i Danmarks mange egne, og find frem til lige netop det sted i landet, der skal danne rammen om din miniferie i foråret.

God tur.

Det skal være enkelt at nyde livet

Det behøver ikke at være hverken omstændigt eller kompliceret at komme afsted. Rundt om på DK-CAMPs mange campingpladser kan du hurtigt og enkelt leje enten en hytte, en campingvogn – eller for de særligt forårsfriske et telt.

Så ikke noget med, at du først skal ud og investere i en vogn. Vi har en masse lækre udlejningsenheder, som står klar, så du uden tøven kan komme ud og nyde både foråret, hinanden og den friske luft.

Find din form for miniferie

Uanset, om du har egen campingvogn eller hellere vil leje en hytte. Om du planlægger en ferie for hele familien eller en romantisk tur for to, er der masser af muligheder for at finde lige præcis den form for ferie, der passer til dine drømme for bededagsferien.

Find en campingplads til bededagsferien

Se alle resultater