Store Bededagsferie

Nyd foråret med en bededagsferie i det fri på camping.

Nyd foråret med en Bededagsferie i det fri på camping.

Store Bededag er – så længe det varer - en af forårets mange, dejlige helligdage, hvor de fleste danskere har fri og derfor kan nyde en forlænget weekend med en miniferie.

Store Bededag er en oplagt mulighed til at komme ud og nyde det dejlige danske forår, når det hele står klar til at springe ud i fuldt flor. Med en ferie på camping får du mulighed for at opleve foråret på nærmeste hold. Kom tæt på naturen, mærk forårssolen varme i kinderne og giv dig tid til at opleve og nyde dejlige Danmark sammen med dem, du holder af.

Og så er der det med hvederne! Lige som så meget andet bliver de ekstra gode, hvis de indtages i smukke omgivelser og godt selskab. Begge dele finder du på camping.

Har du endnu ikke fundet ud af, hvor du skal fejre Store Bededag? Så søg dig frem til din favoritplads blandt de mange dejlige DK-CAMP campingpladser lige her, på Danmarks største camping bookingportal.

Book Bededagsferien her

foråret springer ud på campingpladserne

Foto: Rosenvold Strand Camping

Dreng hjælper med at stille telt op på campingferien
varme hveder på campingferien
Kast dig ud i foråret med en bededagsferie
Børn kigger på DK-CAMPs kort over campingpladser i Danmark

Hvor skal turen gå til?

Gå på opdagelse i Danmarks mange egne, og find frem til lige netop det sted i landet, der skal danne rammen om din miniferie i foråret.

God tur!

Find din form for miniferie

Uanset, om du har egen campingvogn eller hellere vil leje en hytte. Om du planlægger en ferie for hele familien eller en romantisk tur for to, er der masser af muligheder for at finde lige præcis den ferieform, der passer til dine drømme for Store Bededagsferien.

Store Bededag mister status som helligdag, men…

Fra 2024 er Store Bededag ikke længere en helligdag. Det faktum skal nu ikke forhindre dig i at tage på camping. Helligdag eller ej, den gode campingstemning forbliver intakt – og mon ikke også den lokale bagermester fortsat kan levere hveder til tandsmørret?

Hvor går turen hen i bededagsferien?