Campingstafetten

- Randers City Camp

Hver uge sender vi Campingstafetten fra campingplads til campingplads – på kryds og tværs gennem landet. Her kan du få et indblik i hverdagslivet på en campingplads, møde ildsjælene bag de enkelte pladser og høre om de tanker, drømme og projekter, de forskellige værter på DK-CAMPs pladser pusler med for at kunne skabe dejlige ferieoplevelser for alle jer, der er lige så tosset med camping som os.

Poolområdet på Randers City Camp
Receptionen på Randers City Camp
Ejerne på Randers City Camp
moon-car på Randers City Camp

Fem hurtige til værtsparret

I denne uge er campingstafetten landet hos Bianca og Ronny på Randers City Camp. Sammen driver søskendeparret campingpladsen, der ligger i den smukke Fladbro skov med udsigt over den naturskønne Nørreådal. Her er terrænet kuperet og pladserne indrettet efter naturen. Området er oplagt til trave- og cykelture, golf og fiskeri. Skal der ske lidt mere, finder du Randers midtby fem kilometer væk med caféer, restauranter og shopping. Pladsen ligger desuden centralt placeret for seværdigheder i hele Midtjylland, så der er rigeligt at give sig til.

Vi har stillet værterne fem hurtige spørgsmål om, hvad der optager dem lige nu og om, hvad der driver dem i deres arbejde med campingpladsen.


Hvad optager jer lige nu?

Nu er højsæsonen i gang, så vi knokler på i både reception og butik og har travlt med at holde pladsen flot og ren, så vores gæster får en dejlig og tryg oplevelse. Derudover er vi i gang med at bygge nye selskabslokaler på pladsen – de er næsten færdige, men der er en del småprojekter endnu, som tager lidt tid. Det er ikke ideelt her i højsæsonen, men Corona har desværre forsinket byggeprocessen en del. Dog glæder vi os til at have et nyt, moderne lokale på pladsen, som base for familietræf, stævner og events.


Hvad glæder I jer mest til i løbet af sommeren?

Det er altid skønt at se vores gæster hygge sig med deres kære, og så giver alle de dejlige børn på pladsen os så mange grin hen over sommeren. Sommeren er højdepunktet for vores arbejde – der er selvfølgelig tryk på, men det er også her, hvor vi kan se resultaterne af alle vinterens projekter. Det er nu, vi ser de glade gæster og ser, at vores plads danner rammen om en masse dejlige ferieminder. Sidst men ikke mindst, glæder vi os til at se, hvordan vores gæster tager imod vores nye produkt. Det er luksus-shelters med tykke madrasser, strøm, lys og en dør til at holde kryb og kravl ude – et komfortabelt og tørt alternativ til et telt. Shelterne er en videreudvikling af de hytter, der benyttes til friluftsgrise, naturligvis redesignet til mennesker. Vi er den første campingplads der har dem, så de får lidt opmærksomhed og er virkelig populære.


Er der særlige aktiviteter for jeres gæster i den kommende tid?

Vi har forskellige aktiviteter planlagt for børnene hen over sommerferien, heriblandt naturbanko, krea-tur i skoven og børnedisko. Lørdag i uge 30 forvandler pladsen sig til det Vilde Vesten, hvor en flok cowboys og indianere kigger forbi og hygger med ungerne. For de voksne kommer der forskellige boder med fx tøj og smykker forbi vores poolterrasse, og her har vi også et musikarrangement i uge 30, samt bålhygge, når vejret tillader det.


Hvad er det bedste ved af have en campingplads?

Vi elsker kombinationen af kontakten med glade gæster, de mange alsidige arbejdsopgaver og friheden til at udvikle campingpladsen med både små og store projekter. Der er virkelig plads til at slippe kreativiteten løs og trække på alle sine kompetencer, og samtidig lærer vi så meget nyt hele tiden. Vi ved aldrig, hvordan dagen udfolder sig, så det er aldrig kedeligt at have en campingplads. Og når man har sit eget, er der ikke så langt fra tanke til handling. Det er meget tilfredsstillende.


Hvad vil I gerne have, at jeres gæster mindes efter en ferie hos jer?

Vi vil gerne, at vores gæster mindes en skøn campingplads i dejlig natur, med pæne, moderne og rene faciliteter. Derudover skal de selvfølgelig mindes alle de fantastiske oplevelsesmuligheder inden for kort afstand. Randers er en fantastisk base, hvis man gerne vil have oplevelser i alt slags vejr. Og byen er så meget mere end Randers Regnskov, som selvfølgelig er vores fyrtårn. Vi har fx Memphis Mansion, som er en kopi af Elvis Presleys hus, Cold Hand Winery som producerer lækre frugtvine, der eksporteres til hele verden, en klatrepark i trætoppene, Gudenåen til fiskeri og kanoture samt skønne og skæve museer, hyggelig bymidte og storcenter.


Den 16. juli 2020