Kom på landkortet med din campingplads! Bliv medlem af DK-CAMP

Som lejrchef på en campingplads kan du have brug for at være en del af noget større. DK-CAMP er Danmarks største netværk af campingpladser og med mere end 50 år på bagen som forening, er DK-CAMP et bevis på, at vi sammen står stærkere. Et medlemskab af DK-CAMP er med til at understøtte din forretning positivt.

Dine fordele:

Som forening har DK-CAMP tre ben, som vi især kan hjælpe dig med som lejrchef:

✓ MARKEDSFØRING
✓ LEVERANDØRAFTALER
✓ NETVÆRK – KOLLEGER OG BRANCHE

STÆRK markedsføring i ind- og udland

Du bliver en del af en stærk markedsføringsorganisation, der gør din campingplads synlig i ind- og udland både på digitale medier som i kataloger og på danske og udenlandske feriemesser.

DK-CAMP sørger hver dag for at foreningens mere end 200 pladser bliver markedsført med inspirerende og motiverende indhold på en lang række digitale platforme. Det sker:

på den fælles hjemmeside dk-camp.dk, der hver år besøges af 100.000-vis af gæster, får du din helt egen profilside at præsentere din campingplads på (PS! Generelt rangerer disse profilsider rigtigt højt bl.a. på Google, når gæster søger på camping)
på sociale medier (Facebook og Instagram) og ved digital annoncering i ind- og udland.

Samtidig bliver du en del af markedsføringen i vores nyhedsbreve, som sendes ud til mange tusinde glade gæster, og endelig kommer du med i vores populære kataloger og i vores markedsføring på messer i ind- og udland. Alt sammen så du som lejrchef oplever en øget interesse for camping i Danmark og får bookinger på din plads.

DK-CAMP har desuden undergrupper, som ud fra fælles profiler på deres pladser, markedsfører sig sammen. De to aktive undergrupper er Små pladser og Citycamping.dk.

Du har også mulighed for at købe marketingydelser til lave medlemspriser på kontoret i Vejle, hvor der er ansat flere eksperter med høj faglighed og et godt branchekendskab. Det kan fx være opgaver som markedsføring og annoncering på sociale medier, planlægning, inspiration, Google Ads eller grafiske opgaver.

Sidste nyt - nu med fælles bookingportal!

DK-CAMP har i 2022 lavet en fælles bookingportal, hvor du som medlem kan markedsføre dine enheder - helt gratis. Du betaler kun et mindre fee pr. booking - og du bestemmer helt selv, hvad du vil markedsføre på portalen og i hvilke perioder, du vil gøre det. Får du ingen bookinger, har det altså ingen omkostninger for dig. Har du allerede et bookingsystem er der også mulighed for at lave integration mellem de to systemer. For dine gæster, der finder din campingplads på DK-CAMPS portal, betyder det, at de kan booke et ophold på din campingplads let og hurtigt (akkurat som mange er vant til, når de bestiller en charterrejse eller et sommerhus på tilsvarende portaler). 

STÆRKE fordele med fælles leverandøraftaler

Som medlem af DK-CAMP får du adgang til mere end 100 leverandører, hvor du med fordelagtige prisaftaler og handelsbetingelser kan købe næsten alt, hvad du har behov for at drive din campingplads. Bare for at nævne nogle få eksempler har vi aftaler med leverandører inden for is, indløsning af betalingskort, drikkevarer, hytter, legeredskaber, hoppepuder, olie og benzin, kolonial og meget, meget mere. Og priserne gælder for alle - uafhængigt af om du er en lille eller stor campingplads.

Et STÆRKT fællesskab

Som lejrchef på en campingplads kan det være svært at være alene om det hele. Som medlem af DK-CAMP står du ALDRIG alene. Du bliver medlem af Danmarks største campingorganisation, der varetager dine interesser. Og du får mere end 200 lejrchefer som kollegaer – et fællesskab, der gør jer alle stærkere. Især i din egen lokale kreds er der et tæt og kollegialt fællesskab, hvor I mødes minimum to gange årligt. Ligesom kan I på vores digitale fora på et lukket intranet og i en lukket gruppe på Facebook udveksle spørgsmål og erfaringer. Dermed er der altid hjælp lige ved hånden og mulighed for hurtig respons fra foreningens andre medlemmer.

Som ny lejrchef har du også mulighed for at få en mentor - som er en erfaren kollega fra din kreds - som du kan sparre med i opstartsfasen.

Hvis du får brug for hjælp og rådgivning fra enten en advokat eller en revisor, har du som medlem mulighed for at få et gratis råd fra DK-CAMPS revisor eller advokat, inden du kontakter en rådgiver mod betaling.

Se, hvem der sidder i DK-CAMPs hovedbestyrelse.

Vil du vide mere?

Det daglige omdrejningspunkt for foreningens drift er kontoret i Vejle. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på 75 71 29 60 eller info@dk-camp.dk , hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at høre fra dig :-).

Læs mere i vores brochure:

Masser af fordele ved at blive medlem af DK-CAMP