Medlemskab hos DK-CAMP - for campingpladser

Kom på landkortet med din campingplads

Som lejrchef på en campingplads kan man ofte have brug for at være en del af noget større. DK-CAMP er Danmarks største netværk af campingpladser og med mere end 50 år på bagen som forening, er DK-CAMP et levende bevis på, at vi sammen står stærkere, og at et medlemskab af DK-CAMP kan understøtte din forretning positivt.

Dine fordele:

Som forening har DK-CAMP tre ben, som vi især kan hjælpe dig med som lejrchef:

✓ MARKEDSFØRING

✓ LEVERANDØRAFTALER

✓ NETVÆRK – KOLLEGER OG BRANCHE

STÆRK markedsføring i ind- og udland

Bliv en del af en stærk markedsføringsorganisation, der gør din campingplads synlig i ind- og udland både digitalt såvel som i kataloger og på messer.

DK-CAMP leverer dagligt markedsføring af foreningens mere end 200 pladser med inspirerende og motiverende indhold på en række digitale platforme. Det sker på den fælles hjemmeside dk-camp.dk (hvor du får din egen profilside), på sociale medier (Facebook og Instagram) og ved digital annoncering i ind- og udland. Samtidig bliver du en del af markedsføringen i vores nyhedsbreve, som sendes ud til mere end 24.000 glade gæster, og endelig kommer du med i vores populære kataloger og i vores markedsføring på messer i ind- og udland. Alt sammen så du som lejrchef oplever en øget interesse for camping i Danmark og for bookinger på din plads.

DK-CAMP har desuden undergrupper, som ud fra fælles profiler på deres pladser, markedsfører sig sammen. De to aktive undergrupper er Små pladser og Citycamping.dk.

STÆRKE fordele med vores fælles leverandøraftaler

Som medlem af DK-CAMP får du adgang til mere end 80 leverandører, hvor du med gode rabatordninger kan købe næsten alt, hvad du har behov for til at drive din campingplads. Du får del i nogle af markedets absolut bedste priser på bl.a. is, indløsning af betalingskort, olie og benzin, kolonial og meget mere - uafhængigt af om du er en stor eller lille campingplads.

Et STÆRKT fællesskab

Som campingplads kan det være svært at være alene om det hele. Som medlem af DK-CAMP står du ALDRIG alene. Du bliver medlem af Danmarks største campingorganisation, der varetager dine interesser. Og du får mere end 200 andre lejrchefer som kollegaer – et fællesskab, der gør jer alle stærkere. Især i din egen lokale kreds er der et tæt og kollegialt fællesskab, hvor I mødes minimum to gange årligt. Ligesom at der i digitale fora på Intranet og i en lukket gruppe på Facebook kan udveksles spørgsmål og erfarringer - så der altid er hjælp lige ved hånden og hurtig respons fra foreningens andre medlemmer.

Derudover får du som ny lejrchef også mulighed for at få en mentor, du kan sparre med i opstartsfasen.

Hvis du får brug for hjælp og rådgivning fra enten en advokat eller en rivisor, har du med et medlemskab hos DK-CAMP mulighed for at få et gratis råd fra DK-CAMPs revisor eller advokat, inden du kontakter en rådgiver mod betaling.

Hvis du vil vide mere

Det daglige omdrejningspunkt for foreningens drift er kontoret i Vejle. Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i DK-CAMP.

Se vores brochure her:

Læs om dine fordele ved at blive medlem af DK-CAMP