Campingstafetten

- Krik Vig Camping

Hver uge sender vi Campingstafetten fra campingplads til campingplads – på kryds og tværs gennem landet. Her kan du få et indblik i hverdagslivet på en campingplads, møde ildsjælene bag de enkelte pladser og høre om de tanker, drømme og projekter, de forskellige værter på DK-CAMPs pladser pusler med for at kunne skabe dejlige ferieoplevelser for alle jer, der er lige så tosset med camping som os.

Snobrød over bål på Krik Vig Camping
Campingvogne på Krik Vig Camping
Værtsparret på Krik Vig Camping

Fem hurtige til værtsparret

Sommer er blevet til efterår ifølge kalenderen, og campingstafetten har nu bevæget sig op til Jytte og Finn, som sammen ejer Krik Vig Camping i naturskønne Thy. De kan se tilbage på en sommer, der har været den bedste i de 16 år, de har ejet campingpladsen og på en sommer, der på mange måder skiller sig ud fra tidligere år.

Sammen købte de den smukt beliggende campingplads i 2004. Efter en årrække at have gået med et ønske om at geare ned, faldt de for den hyggelige campingplads og lagde i årene herefter mange kræfter i at renovere pladsen og bringe den i en stand, så den i dag fremstår som en moderne og indbydende campingplads, som både trækker lystfiskere, surfere, fugleentusiaster, outdoor-elskere, børnefamilier og mange flere til den skønne plet tæt på Limfjorden og Vesterhavet.

Forestillingen om at geare ned med en campingplads viste sig ikke helt at leve op til deres forventninger. Men det betyder ikke noget i dag – det er blevet en livsstil, som de elsker og trives med. Vi har stillet værtsparret bag Krik Vig Camping 5 hurtige spørgsmål om deres oplevelse af sommeren 2020, om hvad efteråret byder på for dem og deres gæster, og hvad det bedste ved at have en campingplads er for dem.


Hvad vil I tænke tilbage på, når I skal gøre status over sommeren 2020?

Sommeren 2020 (juli og august) har været den bedste i de 16 år, vi har ejet campingpladsen - med en hel anden sammensætning af gæster end vi plejer at have. Specielt var juli og første uge af august præget af rigtig mange danskere, der både bestod af de ”garvede” campister og rigtig mange nye campister. Der har aldrig været så mange forskellige former at campere på. Lige fra hængekøjer, de små smarte telte, de nostalgiske villatelte, combi-camps, ombyggede biblioteksbusser, små og store campingvogne, autocampere m.m. Kun fantasien har sat grænsen.
Da grænsen mod Tyskland blev åbnet, kom der godt gang i de tyske bookinger, hvor vi også har haft markant flere end normalt.

Alt i alt en fantastisk sommer, der efter et dystert forår, nok aldrig vil gå i glemmebogen!


Hvad har gjort størst indtryk på jer i denne sæson (indtil videre)?

Efterhånden tør man ikke sige Covid-19, da der næsten ikke kan skrives noget, uden at det allerede er nævnt. Og ja! Selvfølgelig har pandemien sat sit store præg på sæsonen. Ud over de forskellige udfordringer, det har givet med ekstra foranstaltninger, har det gjort stort indtryk, at så mange mennesker på hver sin måde udviser respekt og viser hensyn.

Vi har et antal private familierum, som i en normal sæson sjældent er fuldt booket op. I år har vi nok kunnet leje 3 gange så mange ud, som vi har, og da vores bookingsystem ikke har meldt optaget, når alle var lejet ud, opstod der pludselig en hel ny situation, der skulle løses.


Er der særlige aktiviteter for jeres gæster i efteråret?

Alle tidligere sæsoner har vi haft flere aktiviteter hen over sæsonen. Alle aktiviteter, der medfører at folk samles, har været helt undladt i år. Heldigvis er vi en del af Cold Hawaii og ligger i Nationalpark Thy, og der er altid friluftsaktiviteter lige uden for døren.


Hvad er det bedste ved af have en campingplads?

Det bedste ved at have en campingplads er, at … Vi bor hver dag i den dejlige natur, som turister kommer for at opleve og nyde. Vi arbejder midt i de omgivelser, vi holder af, og som vi tilbyder vores gæster. Vi møder mange nye og spændende mennesker.

At arbejde med en campingplads er både et almindeligt arbejde, men også en livsstil. En dejlig livsstil!


Hvad vil I gerne have, at jeres gæster mindes efter en ferie hos jer?

Når vores gæster tager hjem fra en ferie på Krik Vig Camping, er den bedste bemærkning, de kan sige ved afrejse: ”Vi kommer snart igen”.

Det bekræfter nemlig, at de har taget gode minder med hjem fra ferien. Måske fra vores storslåede og varierede natur og dyreliv. Måske fra surfing i Krik Vig, fisketure ved Vesterhavet, cykelture eller andre naturaktiviteter. Måske fra fiskeri ved åen omkring campingpladsen. Eller måske bare en hyggestund med gode venner inde på campingpladsen.
Uanset årsag, er det vigtigste, at minderne fra ferien lægger op til et nyt besøg!


Den 3. september 2020