Campingstafetten

- Humlum Fiskerleje & Camping

Hver uge sender vi Campingstafetten fra campingplads til campingplads – på kryds og tværs gennem landet. Her kan du få et indblik i hverdagslivet på en campingplads, møde ildsjælene bag de enkelte pladser og høre om de tanker, drømme og projekter, de forskellige værter på DK-CAMPs pladser pusler med for at kunne skabe dejlige ferieoplevelser for alle jer, der er lige så tosset med camping som os.

Solnedgang ved Humlum Fiskerleje & Camping
Billede af ejerne på Humlum Fiskerleje & Camping
Udsigt indover Humlum Fiskerleje & Camping
En kæmpe is fra Humlum Fiskerleje & Camping

Fem hurtige til værtsparret

I denne uge er campingstafetten landet hos Rikke og Lasse, som sammen ejer og driver Humlum Fiskerleje & Camping. Deres campingplads ligger lige ned til vandet ved Limfjorden ved det idylliske Humlum fiskerleje og er på alle måder præget af det nære miljø ved vandet.

Den unikke beliggenhed betyder, at campingpladsens gæster her kan opleve den hyggelige stemning på havnen, sætte sin egen båd i vandet, eller blot gå en tur og nyde stemningen – eller komme sejlende til Humlum Camping. Fra campingpladsen er der 100 m til en uforstyrret fiskeplads, hvor mange af pladsens gæster fisker. Og samtidig er både stranden og selve campingpladsen meget børnevenlig, og Limfjordens vand er lunt og mildt at bade i.

Og så har de oven i det hele Danmarks største is!


Hvad optager jer lige nu?

Danmarks største is! Vi prøver at tænke anderledes i forhold til vores markedsføring. Alle pladser vil gerne sælge sig på god beliggenhed, rene og pæne servicebygninger og god service. Det har vi også, men vi har også Danmarks største is, og det begynder at rygtes.


Hvad glæder I jer mest til i løbet af den kommende sæson?

Sommer, sol og glade gæster.


Er der særlige aktiviteter for jeres gæster i den kommende tid?

Vi har GRATIS aktiviteter hver weekend. Ii højsæsonen har vi GRATIS aktiviteter hver dag, som alt sammen kan ses på vores hjemmeside. Vi har derudover en badesø med en lille rutsjebane for de små børn, krabbe-væddeløbsbane og for de større børn har vi en badeplatform ude på fjorden, kajakudlejning og meget mere.


Hvad er det bedste ved af have en campingplads?

Glade gæster. Når vores gæster ankommer, er de tit stressede og trætte. Men når de tager hjem med røde kinder og en smil på læben, så ved vi at vi har gjort vores arbejde godt.


Hvad vil I gerne have, at jeres gæster mindes efter en ferie hos jer?

Et smil på læben og lysten til at komme tilbage:-)


Den 18 juni 2020