Campingstafetten

- Frydenstrand Camping

Hver uge sender vi Campingstafetten fra campingplads til campingplads – på kryds og tværs gennem landet. Her kan du få et indblik i hverdagslivet på en campingplads, møde ildsjælene bag de enkelte pladser og høre om de tanker, drømme og projekter, de forskellige værter på DK-CAMPs pladser pusler med for at kunne skabe dejlige ferieoplevelser for alle jer, der er lige så tosset med camping som os.

Indkørsel ved Frydenstrand Camping
Frydenstrand Camping set fra vandet
Frydenstrand Camping
Campingvogne på Frydenstrand Camping

Fem hurtige til værtsparret

Mens efteråret er ved at sætte sit præg på naturens farver, vind og vejr, er ’Campingstafetten’ denne gang rejst til Frydenstrand Camping i den østlige ende af Limfjorden ved den lille by Mou og med udsigt til Aalborg. Her har Dorthe og Bjarne sammen skabt en skøn perle, hvor de forsøger at holde en god balance mellem natur og komfort for campingpladsens mange gæster.

Campingpladsen ligger smukt placeret helt ned til vandet og indbyder både til at prøve kræfter med lystfiskeri, til at sejle på fjorden og til sjov og leg i vandkanten for børn. Derudover har området et rigt fugleliv, hvor både havørne og kongeørne yngler tæt på pladsen.

Vi har stillet de to værter 5 hurtige spørgsmål om deres oplevelse af sæsonen 2020 og om, hvad der driver dem i deres arbejde med at skabe gode ferieoplevelser for andre på deres campingplads.


Hvad vil I tænke tilbage på, når I skal gøre status over sommeren 2020?

Corona fyldte meget i foråret. Vi var dog aldrig i tvivl om, at vi skulle åbne, men vi indskærpede naturligvis for vores gæster, at gældende regler samt vores anvisninger skulle følges.
Næsten alle gæster var flinke til at overholde reglerne, og de sidste kom med efter en venlig anvisning.


Hvad har gjort størst indtryk på jer i denne sæson (indtil videre)?

At de mange udenlandske turister, vi plejer at have, blev skiftet ud med danske gæster. Og så har alle de mange nye campister også gjort indtryk. Det var dejligt at se.


Hvad skal I bruge tid på i efteråret?

Vi har vinteråbent på campingpladsen, så der bliver kun tid til at holde lidt fri, inden planlægningen af næste år begynder.


Hvad er det bedste ved af have en campingplads?

Det er frit, og man kan præge pladsen i den retning og med de gæster, som man gerne vil.
Vi vil gerne have en rolig campingplads uden en masse støj, hvor gæster kan slappe af i pagt med naturen og med udsigten over Limfjorden.


Hvad vil I gerne have, at jeres gæster mindes efter en ferie hos jer?

Som vi ofte får at vide: At pladsen er velholdt og servicefaciliteter er rene. Derudover vil vi også gerne have, at folk lægger mærke til den hyggelige atmosfære samt fred og ro.


Den 28. september 2020