Betingelser for tilmelding til nyhedsbreve

For at kunne distribuere vores nyhedsbreve, vil DK-CAMP bede om følgende informationer fra dig:

  • E-mailadresse
  • Navn

Vi gemmer dine oplysninger i en database på en beskyttet server. Det er kun ansatte på DK-CAMPs kontor, der i samarbejde med en ekstern samarbejdspartner (ActiveCampaign) har adgang til dine oplysninger. Vi garanterer, at vi ikke videregiver eller sælger din e-mailadresse til andre virksomheder. 

Vi sender kun nyhedsbreve ud til de modtagere, som selv har valgt at tilmelde sig nyhedsbrevet. Hvis du har modtaget vores nyhedsbrev uden at have givet os din accept, kan det skyldes, at en person, som du kender, har videresendt det til dig.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, kan du forvente at modtage et ugentligt nyhedsbrev med e-mail fra DK-CAMP. Nyhedsbrevet vil indeholde inspiration til campingferie i Danmark, inspiration til oplevelser, tilbud, rabatter samt kampagner om DK-CAMPs campingpladser. Du kan også forvente, at vi anvender dine oplysninger til at sende dig nyheder og kampagner via Facebook og Instagram.

Du kan til hver en tid afmelde DK-CAMPs nyhedsbrev via et link nederst i vores nyhedsbreve.

DK-CAMP vil opbevare dine personlige informationer, indtil du trækker dit samtykke tilbage og efter gældende lovgivning. Hvis du trækker dit samtykke tilbage eller afmelder dig nyhedsbrevet, slettes dine persondata 2 år efter datoen for din afmelding.

Retsgrundlaget for behandlingen af dine personlige data er det samtykke, du har givet.

Du kan til enhver tid indgive en klage til en tilsynsmyndighed (fx Datatilsynet)

Dataansvarlig:

DK-CAMP
Ladegårdsvej 2
7100 Vejle

T. +45 75712960
E. info@dk-camp.dk

CVR.nr. 83572116

Databehandler:

ActiveCampaign