Nem og lækker græskarsuppe

Brug resterne fra græskarudskæringen til denne lækre græskarsuppe - som er nem og enkel at lave! 

I de kolde måneder findes der intet bedre end en lækker hjemmelavet suppe, der bringer varmen helt ind i sjælen - og med denne nemme opskrift tager det ikke mere end 40 min at lave. 

Skab hyggelige minder i køkkenet med hele familien - og er der en bestemt grøntsag, som I ikke er vilde med i opskriften? Så frygt ikke, I kan nemlig bare undlade eller udskifte den med jeres favorit!

Græskarsuppe 3
Græskarsuppe 2
Nem og lækker græskarsuppe
Græskarsuppe 1

Græskarsuppe 

4 pers. 

 

Ingrediensliste: 

1 spsk. smør

600g hokkaido græskar eller græskarrester fra udskæringen 

200g gulerødder og/eller porrer

1 løg

2 fed hvidløg

2 tsk. chili

2 spsk. tomatpuré

1 liter grøntsagsbouillon

1 dl. fløde

Salt

Peber

 

 

Sådan gør du:

Start med at skære alle grøntsager groft ud

Steg grøntsagerne i smør på en pande/i gryde i 2 min

Tilføj chili og tomatpuré og steg i yderligere 1 min

Put grøntsagerne i din suppegryde

Tilføj bouillon

Lad simre i 30 min

Tag gryden af varmen, og blend indtil konsistensen er blød og flydende

Tilføj fløden og blend en smule igen. 

 

Og voila! 

Den lækreste græskarsuppe.

 

For at gøre suppen ekstra lækker, kan I pynte med jeres favorit toppings. 

Vi anbefaler bl.a. æbler, ristet græskarkerner og creme fraiche! 

 

Velbekomme!