Velkommen til DK-CAMP

Camping i Danmark har alt det, ferie handler om: Her er der plads til at være sammen med dem, du holder af. Tid til at trække vejret helt ned i maven. Og frihed til at nyde livet – på din måde.

Hos DK-CAMP hylder vi forskelligheden. For vi ved, at feriedrømme kan se ud på mange måder. Derfor er vi stolte over at kunne præsentere dig for mere end 220 selvstændige og unikke campingpladser fordelt i hele Danmark, som hver for sig og til sammen tilbyder et væld af feriemuligheder.

Søg dig frem og find nøjagtig den campingplads, der lever op til dine feriedrømme. 

Camping i Danmark starter her
glamping
Pige med sæbebobler foran telt
par foran campingvogn
Slip feriedrømmene fri

Find ledige hytter m.m. i sommerferien

Er du på jagt efter en ledig hytte, et glampingtelt eller andre muligheder for at leje overnatninger på camping i Danmark - så finder du oversigten her.

Det er gået stærkt med bookingerne af hytter og andre overnatningsmuligheder på mange af DK-CAMPs campingpladser i år, så for at gøre det overskueligt for dig, har vi her samlet en oversigt over de campingpladser, der stadig har ledige hytter m.m. i sommerferien.

Hvordan ser din drømmeferie ud?

Uanset, om du foretrækker at holde ferie helt nede på jorden med telt på ryggen og vandrestøvler på fødderne, eller om du er til luksus og vin i forteltet, mens børnene falder i søvn efter en dag med leg og sjov i poolen og på hoppepuden. Om du er til oplevelser tæt på den smukke danske natur, eller på en af Danmarks mange spændende storbyer, så har vi den rette plads til dig og dine feriedrømme.

Find den campingplads, der passer til dine feriedrømme 

Sommerferie

Sommerferie på camping i Danmark er indbegrebet af dansk sommer. Nyd friheden, de endeløse dage og den smukke danske natur helt tæt på. Få inspiration til din sommerferie og find lige netop den plads, der lever op til dine feriedrømme.

Ferie med eget telt

Ferie i eget telt kan noget helt særligt. Du kan få fornemmelsen af at komme tæt på naturen samtidig med, at du har adgang til den komfort, som campingpladserne tilbyder. Find inspiration til din campingferie med eget telt og find den campingplads, du drømmer om.

Er du til eje eller leje?

Ny på camping

Er du grøn ud i campinglivets glæder? Få tips og tricks til din campingtur. Find svar på dine spørgsmål, og lad dig inspirere af andre, der har kastet sig ud i campinglivet for første gang.

Tilmeld dig DK-CAMPs nyhedsbrev

Pust liv i dine feriedrømme. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, tilbud og rabatter til en lang række attraktioner og oplevelser til ferien.