Et STÆRKT fællesskab med ca. 200 kollegaer

Er du grøn i campingfaget, så er der masser af sparring at hente som medlem af DK-CAMP. Vi tilbyder bl.a. en gratis mentorordning, hvor du kobles sammen med en erfaren lejrchef.

Du skal nemlig aldrig stå alene med det hele. Og mangler du svar på, hvad dine kollegaer gør i forhold til fastliggere, personale eller indkøb af den bedste græsslåmaskine? Så stiller du spørgsmålet i lejrchefernes lukkede forum på Facebook eller på foreningens intranet. Ofte får du gode input i løbet af kort tid.

Du bliver også en del af et tæt og kollegialt fællesskab i din egen kreds, hvor I mødes nogle gange om året, samt til foreningens årlige generalforsamling og fagmesse.

Professionel og juridisk rådgivning indenfor rækkevidde

Endelig tilbyder DK-CAMP, at du kan få en indledende vurdering af en juridisk sag, der trykker dig. Så du ikke selv skal have fat i en advokat bare for at høre hvilke handlemuligheder, du har.

"Netværket imellem medlemmer er yderst vigtigt for os. For at få noget ud af det, er man nødt til at deltage aktivt i møderne og de arrangementer, der er."
Karen & Brian
Rosenvold Camping

 

Mentorordning til nye lejrchefer

Som ny lejrchef har du også mulighed for at få en mentor - en erfaren kollega fra din kreds - som du kan sparre med i opstartsfasen.

 

Vil du vide mere?

Hør mere om, hvad et medlemskab kan betyde for dig og din campingplads. Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Kontakt DK-CAMP


*

Privatlivspolitik

Vi står klar til at hjælpe

Kontakt os på 75 71 29 60 eller info@dk-camp.dk.

Kontakt os

Hvad koster det at blive medlem hos DK-CAMP?

Se vores kontingentstruktur her