MASSIV markedsføring i ind- og udland

DK-CAMP arbejder målrettet med at markedsføre foreningens campingpladser i ind- og udland, og dermed skaffe flere gæster til din campingplads. Det sker på digitale og sociale medier, i tryksager samt på messer i ind- og udland.

På dk-camp.dk får din campingplads sin egen præsentationsside med billeder, tekst og links. Den side skaffer dig god synlighed og sender masser af trafik videre til din egen hjemmeside – en trafik, der bidrager med 1000-vis af kroner på din bundlinje i øget omsætning. Generelt rangerer disse præsentationssider rigtigt højt på bl.a. Google, når potentielle campinggæster søger på camping.

Samtidig bliver du en del af markedsføringen i vores nyhedsmails, som sendes ud til mange tusinde campinginteresserede. Din campingplads kommer også med i vores populære kataloger, som distribueres på messer i ind- og udland samt ved campingforhandlere, turistattraktioner, servicestationer mv.

Som medlem af DK-CAMP vil du opleve en øget interesse for din campingplads og for camping i Danmark generelt.

Vælger du at blive koblet på vores fælles bookingportal, giver du også gæsterne mulighed for at booke et ophold hos dig direkte via dk-camp.dk. Se mere om bookingportalen her.

Lille plads eller tæt på byen?

DK-CAMP har desuden undergrupper, som ud fra fælles profiler på deres pladser, markedsfører sig sammen. De to aktive undergrupper er Små Pladser og Citycamping.dk.

Gennem DK-CAMP får vi en god og bred markedsføring, bl.a. i campingguiden og på hjemmesiden. Og vores gæster kender DK-CAMP og vil gerne have brochuren i informationen.
Rikke & Lasse
Humlum Camping

Campingguide

DK-CAMPs campingguide bliver trykt i cirka 220.000 eksemplarer og bliver distribueret til bl.a. caravanforhandlere, turistattraktioner og turistbureauer i Danmark, Tyskland, Holland, Belgien, Norge og Sverige.

Selvom du ikke tegner en annonce i campingguiden, bliver du markedsført i guiden med en rubrikannonce, og din campingplads bliver præsenteret på det meget populære fold-ud-Danmarkskort, der er i guiden.

Egen profilside

Som medlem får du din helt egen profilside på dk-camp.dk, hvor du kan præsentere din campingplads, linke til din egen hjemmeside og bookingside samt fortælle gæsterne om, hvad de kan opleve på og i nærheden af din campingplads. Din profilside vil placere sig højt i søgeresultatet, når dine gæster søger på Google.

Vil du vide mere?

Hør mere om, hvad et medlemskab kan betyde for dig og din campingplads. Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Kontakt DK-CAMP


*

Privatlivspolitik

Vi står klar til at hjælpe

Kontakt os på 75 71 29 60 eller info@dk-camp.dk.

Kontakt os

Hvad koster det at blive medlem hos DK-CAMP?

Se vores kontingentstruktur her