Kom med på vores bookingportal 

Nyhed!

I 2022 gik DK-CAMP i luften med en fælles bookingportal, der kan skaffe dig en masse nye gæster, som ellers ikke ville have fundet din campingplads. Bookingportalen har fået en stor opdatering i 2023.

Når du er medlem af DK-CAMP, koster det ikke noget at blive meldt til bookingportalen. Du betaler blot et mindre fee pr. booking, hvis du ønsker at være med på bookingportalen.

Bookingportalen kan integreres med dit eget bookingsystem, så priser på enheder samt ledighed styres et sted. Det er en kæmpe fordel for gæsterne, at de kan overskue priser og ledighed ét sted, og booke et ophold på din campingplads direkte på den portal, som giver dem overblikket: Det er de jo vant til, når de bestiller charterferier, hotelværelser og sommerhuse på tilsvarende portaler.

Har I ikke bookingsystem på jeres campingplads, så kan I sagtens være med alligevel. Det kan give god værdi at være med og tilbyde jeres kunder online booking via bookingportalen.

Bookingportalen kan skaffe dig nye gæster og øge afsætningen af dine enheder - især i skuldersæsonerne.

DK-CAMP løfter hele markedsføringen af de danske campingpladser med en fælles bookingportal
Leverandørmesse for campingpladser fra 2021

Kom med på Danmarks nok største leverandørmesse for danske campingpladser

Hvert år i november afholder DK-CAMP sin store indkøbsmesse for leverandører til de danske campingpladser. Her kan du møde mere end 70 leverandører, der sælger alt, hvad du som lejrchef har brug for.

Messen afholdes i november i DGI-Huset i Vejle. 

Vil du vide mere?

Hør mere om, hvad et medlemskab kan betyde for dig og din campingplads. Udfyld kontaktformularen og vi kontakter dig hurtigst muligt. 

Kontakt DK-CAMP


*

Privatlivspolitik

Vi står klar til at hjælpe

Kontakt os på 75 71 29 60 eller info@dk-camp.dk.

Kontakt os

Hvad koster det at blive medlem hos DK-CAMP?

Se vores kontingentstruktur her