Nystrup Camping Klitmøller

Åbningsperiode: 23.03.2024 - 27.10.2024

Kun 500 meter fra Vesterhavet og Cold Hawaii, samt lige midt i Nationalpark Thy ligger Nystrup Camping Klitmøller.

En campingplads med 350 velindrettede enheder fordelt på en stor åben plads med en Surfcamp i den ene ende og afskærmede ”huler” til din autocamper, telt eller campingvogn, samt et stort udvalg af hytter med plads fra to til seks personer.

På campingpladsen møder du alt fra surfere og børnefamilier til pensionister, golf-, cykel- og vandreentusiaster, og i bålhytten eller omkring bålpladserne samles alle i skøn forening og bidrager til den uformelle og hyggelige stemning, som kendetegner Nystrup Camping.

På trods af campingpladsens beliggenhed tæt ved havet, giver pladsens mange grønne buske og træer bemærkelsesværdigt meget læ og en (måske) tiltrængt pause fra vindens susen, når dagen er omme.

OBS! Alle enheder har adgang til 230V/13 ampere strøm.

Find den enhed, der passer til dig på pladsoversigten her og se og få overblik over pladsen med denne drone video

Ægte friluftsliv med et luksuriøst twist og en glamping-oplevelse, du sent vil glemme.

Et enkelt besøg i Klitmøller og du bliver tryllebundet af områdets charme, vilde natur og endeløse strande – et magisk sted i magiske omgivelser.

Uanset om du søger et refugium, et romantisk getaway eller blot ønsker unikke rammer for en uforglemmelig ferie midt i naturen, så er vores luksustelte i Klitmøller lige noget for dig. Med sin beliggenhed lige ved siden af Nationalpark Thy og kun få hundrede meter fra Vesterhavet er glamping i Klitmøller ikke alene et frisk pust (bogstaveligt talt!), men også en chance for at opgradere din campingferie og prøve noget nyt.

Aktiviteter og oplevelser i Klitmøller

Klitmøller er som skabt til naturelskere i alle aldre. Her er smukke udsigter så langt øjet rækker og et utal af muligheder til dig, der ønsker en aktiv ferie i Nordjyllands unikke natur. Vælg fx mellem en af Nationalpark Thy’s mange cykel- og vandreruter, en rask runde golf eller en tur i Vesterhavet langs Nordeuropas bedste surfområde, Cold Hawaii.

Klitmøllers beliggenheden betyder, at områdets naturoplevelser ofte forbindes med havet. Særligt surfing og havkajak-sejlads er meget populært, men en tur i det unikke klitlandskab, til de historiske seværdigheder og den hyggelige gamle fiskerlandsby vil uden tvivl fuldende dit ophold i Klitmøller.

Heldigvis ligger Nystrup Camping Klitmøller i kort afstand til det hele, og de mange stier og afmærkede ruter i området gør det let og sikkert for børn og voksne at komme fra A til B.

Udforsk Klitmøller på cykel og mountainbike

Thy områdets sjældne natur er hjem for et rigt fugle- og dyreliv, som naturinteresserede gæster kan opleve til fods, til hest – eller på cykel.

Her er nyanlagte cykelruter med kig til både kyst- og vildtreservater, hvor der er rig mulighed for at gøre stop undervejs, slappe lidt af og måske nyde en medbragt frokost.

Aktiviteter for børn og legesyge voksne

Hos Nystrup Camping Klitmøller er der også tænkt på børnene – store som små. Her finder du en stor, velindrettet legeplads med både klatrestativ, balancebane, gynger, rutsjebane, sandkasse og den altid populære hoppepude.

Desuden kan du også glæde dig til:

 • En køretur i en mooncar
 • En hyggelig omgang minigolf eller petanque
 • Og meget mere

Vil du vide mere om aktiviteter i området? Så få inspiration til, hvilke oplevelser du finder i området her og følg os på Facebook, hvor vi løbende inviterer til arrangementer for både børn og voksne.

Glæd dig til at opleve Europas surfparadis Cold Hawaii, områdets brede badestrande, cykel- og vandreruterne langs havet og i klitterne, et aktivt kunstnermiljø og friskfanget fisk på en af byens hyggelige restauranter.

Klitmøller har det hele!

Udvalgte faciliteter

 • Store autocamperpladser
 • Tømning af toilet
 • Indenfor bom
 • Tømning af gråvand
 • Simpel hytte
 • Komforthytte
 • Plads til campingvogn
 • Plads til telt
 • Autocamper/Stellplatz
 • Boldbane

Se præsentationsvideo

Drone Nystrup

Betalingsmetoder

Online betaling til denne campingplads kan foregå via:

Dankort
Visa
Mastercard
Maestro
JCB