Feriebyens Camping, Rødvig

Åbningsperiode: 01.01.2024 - 01.01.2024

Feriebyens Camping – midt i naturen, men også tæt på mange fine udflugtsmål.
Skal I benytte lejligheden til at lære Danmark bedre at kende i år?

Hvad er ferie for dig og dine?
Måske er du til ren afslapning, komme ned i gear, en god bog, fuglefløjt og blomsterduft på campingpladsen, mens børnene tumler sig på legepladserne. Eller I kan dase på en dejlig, børnevenlig strand kun 800 meters gang fra pladsen. 
Men skal der ske lidt mere, byder Stevns på masser af muligheder for oplevelser og inspiration. Klinten med sin helt særlige geologi, der har gjort den til UNESCO Verdensarv, kan nydes på vandreture ad den godt 20 km. lange ”Trampesti”, fra Rødvig i syd til Bøgeskoven i nord, med fantastisk udsigt over hav og åbne marker.

Området er forholdsvist fladt, og dermed også fint til cykelture. Fuglekiggere kommer til Stevns for at se rovfugletræk om efteråret, og fiskere får af og til en ørred på krogen.

Inspiration for både børn og voksne
Tag børnene med op i Fyrtårnet, besøg verdensarv-udstillingen, tag madpakken med og lad dem krudte af i Boesdal ved Pyramiden. Fortæl dem den spændende historie om den gamle kirke i Højerup, der ifølge sagnet hopper et hanefjed ind i landet hver Julenat, men alligevel begyndte at falde i havet i 1928.
Få historien ind under huden med en guidet tur under jorden på Koldkrigsmuseet Stevnsfortet, eller kør til Faxe, hvor børnene med hammer og mejsel selv kan søge efter fossiler, og måske få en stump dinosaurus med hjem. Vil I på lidt længere ture ligger Feriebyens Camping kun 1 times kørsel fra København, og ½ time fra BONBON-land eller Skovtårnet.

Kunst, kultur og hygge
Stevns byder også på et aktivt kunstnermiljø, med mulighed for at besøge flere atelierer efter aftale. Og  Rødvig er populær med  lystbådehavn, flere restauranter og hyggelig stemning om sommeren.
Kridt og klint fylder meget i historien om Stevns. Mange huse er bygget af kridtsten, og specielt den 8-kantede Sankt Katharina kirke i St. Heddinge er værd at nævne.
Men kom selv og se og nyd det.

Feriebyens Camping har også en plads til dig.
Pladsen ligger lige udenfor Rødvig by, og er indrettet i mindre vænger med gode læforhold. Her er gode faciliteter, puslepladser, handicapvenlige familierum, og det varme vand er inkl. i campingprisen. Kiosken er åben i sommermånederne.

Camping er også hytteferie
Vi har 15 hytter i 5 forskellige størrelser. Fra små helt enkle, til luksushytter med eget bad og toilet - til nogle af Danmarks bedste priser. Se aktuelle priser og tilbud på vores egen hjemmeside.

I lavsæson kan du / I overnatte i egen vogn eller telt 7 nætter - i betaler kun for 6.

Vi er samarbejdsplads med: DCU, BTN, ADAC og ANWB.

Ankomst fra kl. 9 - afrejse senest kl. 16. For hytter gælder dog ankomst fra kl. 14 og afrejse senest kl. 11.
Vi holder middagslukket kl. 12-14.

Sæson:

Sommer 2024 fra 25. marts til 29. september.

Vi har ledige sæsonpladser til vinteren 24/25 . Og ledige pladser til sæsonen 2025

Ring og hør om mulighederne.

Særligt til autocampere

DK-STELLPLÄTZE / Quickstop mulig fra kl. 18.00 til kl. 10,00 for kun 130 kr.  inkl 2 personer,  indenfor bommen på pladsen. 

Vinter tilbud fra 24,10.24 til 25.03.25 overnat i egen vogn 2 pers. kr 150 pr. nat + el efter måler . MInimum 2 Nætter . Kun åben ved forud aftale pr. tlf. eller mail.

Udvalgte faciliteter

  • Store autocamperpladser
  • Sen ankomst
  • Tømning af toilet
  • Indenfor bom
  • Tømning af gråvand
  • Simpel hytte
  • Komforthytte
  • Plads til campingvogn
  • Plads til telt
  • Autocamper/Stellplatz

Kontakt Feriebyens Camping, Rødvig

Google Maps