CityCamping - tæt på det hele

City = muligheder. Camping = frihed. CityCamping giver dig begge dele og er derfor et populært valg, når du planlægger et ophold ved Aalborg, Hobro, Ishøj, Køge, Skagen, Svendborg og Tønder.

CityCamping er både for dig, der ønsker at leje en hytte samt for dig med egen campingvogn eller telt. Det er et godt og ofte billigere alternativ til hoteller, hostels, lejligheder og B&B.

Besøg en af Citycampings campingpladser

Byferie med friheden til selv at bestemme

  • Vil du gerne bo i praktisk afstand til spisesteder, shopping, seværdigheder, byliv og transport?
  • Samtidig med, at du har en rolig base med god plads?

Så er bycamping et oplagt valg.

På en CityCampingplads kan du kombinere byferie og camping. Her bor du tæt på byens liv og muligheder, og har alligevel højt til himlen og friheden til selv at bestemme, hvor og hvornår morgenmaden skal indtages, om dagen skal bruges på campingpladsen eller i byen osv. Her kan du veksle mellem stillestunder og aktiviteter.

- Det er meget hyggeligere, mere frit, og så er det billigere. Hvis vi en aften ikke gider lave mad eller tænde op i grillen, så tager vi på restaurant eller café og nyder livet – det er der jo så plads til i budgettet, fortæller Mette Sørensen, 46 år.

Find din næste bycampingferie her

CityCamping er en frivillig gruppe af bynære campingpladser i Danmark. CityCampingpladserne drives af selvstændige, lokale campingværter, som kender byernes tilbud og muligheder godt. Her er der altid nogle at spørge om gode råd til lokalområdet.

Nedenfor kan du læse mere om de bynære campingpladser, som er med i CityCamping:

Bycamping ved nogle af Danmarks dejlige feriebyer

CityCampingpladserne ligger i praktisk afstand til både offentlig transport og større veje, fx motorveje, og med gå- eller cykelafstand til centrum af nogle af Danmarks dejlige feriebyer: Aalborg, Hobro, Ishøj, Køge, Skagen, Svendborg og Tønder.

Fælles for byerne er, at de er oplagte til weekendophold og byferie pga. byernes gode stemning, charme og historie.

I CityCamping byerne finder du altid et udvalg af:

  • Spisesteder, herunder restauranter og cafeer
  • Muligheder for shopping i byens butikker
  • Indendørs aktiviteter, f.eks. svømmehal eller badeland, biograf eller teater og museum eller kulturhus.
Svenborg bycamping
To kvinder nyder solen på deres terrassen på Citycamping
To kvinder nyder en is i solen
Gåtur fra campingpladsen til byen

Find oplevelser for alle

Aalborg - shopping, kunst og kultur i Nordjyllands hovedstad

Aalborg er Nordjyllands hovedstad og byder bl.a. på shopping, toppede brosten og en moderne havnefront. Bliv kølet af i Limfjorden, f.eks. ved friluftsbadet Vestre Fjordpark eller Aalborg Cable Park. Mærk den autentiske stemning i Fjordbyen og ikoniske Jomfru Ane Gade. De arkitekt-, kunst- og kulturinteresserede kan beundre mange interessante perler på gåture rundt i Aalborg midtby. Byen har flere populære seværdigheder: Aalborg Zoologiske Have, Kunsten Museum of Modern Art Aalborg samt Aalborg Historiske Museum.

Hobro - hyggelig handelsby ved smukke Mariagerfjord

Hobro er en hyggelig handelsby med gode spisesteder og shopping ved smukke Mariagerfjord. På Kulturkajen i Hobro er der god stemning med masser af atmosfære og kultur. De maleriske pakhuse og historiske bygninger huser cafeer, teater, museer og gallerier. Her finder du også Lystfartøjsmuseet, Maritimt Kulturcenter Mariagerfjord, Skibstømrerhuset og Det Røde Pakhus med Fjordfestival, fiskeevents, udstillinger og andre arrangementer. Nyd det smukke landskab mellem Hobro og Bramslev Bakker via den 10 km lange rundtur Mariagerfjord Panoramarute. Eller gå i vikingernes fodspor på Vikingemuseet Fyrkat og ved Jættestuerne i Snæbum.

Ishøj - tæt ved strand og vandsport kun 20 min. fra København

Ishøj er et oplagt turistmål for dig, der gerne vil bo tæt på strand og by. Ishøj Strandpark byder på hvide sandstrande og klitter, og på Ishøj Havn finder du flere små spisesteder. Her udlejes både paddleboards og kajakker til aktive vandhunde. I centrum af Ishøj finder du Ishøj By Center, som bl.a. huser butikker, spisesteder, biograf, musikteater og svømmehal. Foretrækker du et endnu større udvalg, så er der under 20 min. kørsel fra Ishøj til København. Kunstmuseet Arken Museum of Modern Art i Ishøj er bestemt et besøg værd. Drømmer du om at se Thomas Dambos trækæmper, så kig under broen mellem Lille Vejlesø og Jægersø og hils på Oscar.

Køge - livlig købstad med marina og gode strande

Køge er en af Danmarks ældste købstæder og en livlig, charmerende handelsby med masser af shopping og spisesteder, bl.a. i de hyggelige baggårde i den velbevarede bymidte med farvestrålende bindingsværkshuse og bugtende Køge Å. På middelaldertorvet Køge Torv er der torvedage, og Kjøge Mini-By giver et godt overblik og indblik i byen. Vandhunde bør besøge Køge Marinas havnebad eller en af Køges tre dejlige strande Søndre Strand, Ølsemagle Revle og Nordstranden. Køge byer også på naturskønne områder, f.eks. Køge Ås med masser af cykel- og vandreruter.

Skagen - vanedannende rejsemål med vaskeægte feriestemning

Den smukke ferieby ved Jyllands top er ganske enkelt vanedannende. Her finder du vaskeægte feriestemning med glade turister, historiske badehoteller samt kilometervis af sandstrande. Skagen byder på autentiske butikker og spisesteder samt storslåede naturoplevelser året rundt. Råbjerg Mile imponerer med sit ørkenlignende landskab. På Grenen kan du se Kattegat og Skagerrak møde hinanden og måske være heldig at beundre sælerne, der tager et hvil i vandkanten. Snyd ikke dig selv for en tur på Skagens Museum, en is ved Solnedgangspladsen og en slentretur i Gammel Skagen med de charmerende Skagenhuse.

Svendborg - herlig havneby med adgang til det sydfynske øhav

Svendborg er en charmerende havneby i det sydfynske, med udsigt til det idylliske øhav og færger til Ærø, Drejø, Skarø, Hjortø og Birkholm. Nyd feriestemningen på vandet, langs vandet eller i byen med de smalle gader, torve og gårdmiljøer, hvor du finder gode spisesteder og butikker - og hundredvis af livekoncerter hvert eneste år. Svendborg har flere seværdigheder, der er et besøg værd: F.eks. Naturama, Danmarks Forsorgsmuseum og Danmarks Museum for Lystsejlads. Svendborg er desuden et godt udgangspunkt for den 220 km lange natursti Øhavsstien.

Tønder - sønderjysk historie, charme og kultur

Tønder emmer af historie og charme. Det er Danmarks ældste købstad, og med sin beliggenhed tæt på den tyske grænse har Tønder været vidne til et utal af historiske begivenheder op gennem tiderne. Få et indblik i historien på Museum Sønderjylland Kulturhistorie Tønder, eller gå en tur i midtbyen og mærk historiens vingesus, når du passerer gavlhusene med bindingsværk, brostensbelagte Uldgade, Det gamle Apotek, Drøhses Hus samt Tønder Kristkirke. Tæt på Tønder kan du nyde Sønderjyllands unikke natur, bl.a. i Nationalpark og Verdensarv Vadehavet.