Velkommen til DK‑CAMP

DK-CAMP er Danmarks største portal for campingpladser. Her kan du gå på oplevelse i over 200 selvstændige danske campingpladser, som er fordelt rundt omkring i Danmark.
Book din campingferie direkte hos os.

Camping i Danmark har alt det, som ferie handler om: Her er der plads til at være sammen med dem, du holder af. Tid til at trække vejret helt ned i maven, og frihed til at nyde campinglivet på din måde. Campingpladserne tilbyder et væld af feriemuligheder.

Søg dig frem og find nøjagtig den campingplads, der lever op til dine feriedrømme. 

Campingferie i Danmark starter her

Nyhed

Vi har lavet Danmarks første online bookingportal til de danske campingpladser. Du kan nu booke din campingferie direkte her på siden.
Bookingportalen er med til at give dig et overblik over priser og ledige pladser, hytter, glampingtelte mm. Vælg periode og ferietype, og book din campingferie allerede i dag.

hyggehytte
sommerblomst
sommerferie
Ferie i Danmark starter her

Inspiration til din næste miniferie

Oplev Danmark

Ferie handler om at opleve sammen med dem, du holder af. Opleve nye egne eller steder. Opleve store attraktioner og små mirakler, der gør ferien til noget stort. Få inspiration til, hvordan og hvor du kan finde de oplevelser, der skal udforskes, når du tager på campingferie i Danmark i sensommeren og efteråret. 

 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig DK-CAMPs nyhedsbrev

Pust liv i dine feriedrømme. Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få inspiration, tilbud og rabatter til en lang række attraktioner og oplevelser til ferien.