Nissum Fjord Camping

Åbningsperiode: 15.03.2024 - 20.10.2024

Nissum Fjord Camping et perfekt udgangspunkt for dig som holder af den meget varierede natur, der findes i Vestjylland., Med 1,5 km. Til Vesterhavet og 500 m. til Husby klitplantage, er bade og vandreferie inden for rækkevidde. Endvidere er der mere end 16 km. ridestier i området, flere små havne og et udsøgt fiskemiljø.

Nissum Fjord Camping råder over de fleste moderne faciliteter som legepladser, bålplads, fodboldbane, petanque, udendørs swimmingpool, trådløst internet, fællesrum, hytter og værelser, cykeludlejning m.m. Servicebygningerne er velholdte og altid rengjorte. Pladsen har 200 enheder til campingvogne, autocampere og telte. 50 af pladserne er forbeholdt fastliggere som både er danske og tyske.

Campingpladsen ejes og drives af Michael Plauborg og Vera, som lægger vægt på fred og ro samt den skønne uberørte natur som Nissum Fjord Camping er omgivet af. I 2017 købte Michael campingpladsen som et håndværker tilbud, og siden da har han renoveret pladsen op til en standard som sidste år blev belønnet med 3 officielle stjerner.

Udvalgte faciliteter

  • Plads
  • Mobilehome
  • Campingvogn

Betalingsmetoder

Online betaling til denne campingplads kan foregå via:

Dankort
Maestro
Mastercard
Visa
JCB