Campingpladser i hele Danmark

Søg blandt +200 campingpladser med ca. 40.000 overnatningsmuligheder.

Se beliggenhed, faciliteter mv. Vælg periode for pris og ledighed på udvalgte campingpladser.

Hurtigt overblik over campingpladser i Danmark

Drømmer du om en ferie tæt på naturen med god tid og højt til loftet? Så er du landet det helt rigtige sted. Der er en plads til alle på dk-camp.dk – Danmarks største bookingportal for camping, med over 200 campingpladser og tæt på 40.000 overnatningsmuligheder. 
Vi har gjort os umage for at skabe den perfekte platform til at gøre planlægningen af din næste campingferie i Danmark så let som mulig. 
Her kan du hurtigt søge, finde og booke den ideelle campingplads, der opfylder alle dine feriedrømme.

Filtrering af campingpladserne

Med mere end 200 campingpladser i Danmark er der brug for en effektiv og brugervenlig portal, som gør det nemt for dig at overskue udvalget af campingpladser og navigere i de mange muligheder. 
Med vores mange filtreringsmuligheder kan du indsnævre dine valg baseret på landsdel, beliggenhed, faciliteter, aktiviteter og meget mere. Uanset om du leder efter en campingplads i vandkanten, en hyggelig campingplads i det grønne eller en campingplads med din favoritsport, kan du hurtigt finde det perfekte match på vores campingportal.

Kort med campingpladser i Danmark

Gå til kortvisning for at se det interaktive kort over campingpladser i Danmark. På Danmarkskortet er det nemt for dig at se, hvor de mange campingpladser i Nordjylland, Østjylland, Vestjylland, Midtjylland, Syd- og Sønderjylland samt på Fyn, Sjælland, øerne og Bornholm helt præcist ligger placeret. 
Zoom ind og ud på kortet over campingpladser efter behov og klik dig videre for mere information.

Detaljerede beskrivelser og billeder af campingpladserne

Tag et nærmere kig på hver campingplads, med campingpladsernes egne detaljerede beskrivelser og flotte billeder. Campingpladserne opdaterer selv informationen direkte på vores hjemmeside, så den bliver så retvisende og præcis som mulig. Det gør det lettere for dig at danne et klart billede af, hvad du kan forvente under dit ophold på de mange dejlige campingpladser i Danmark.

Simpel booking af campingpladserne

Når du har fundet den perfekte campingplads, gør vores enkle bookingsystem det hurtigt og nemt at sikre din reservation. Vælg periode for at se ledighed og priser på udvalgte campingpladser i Danmark. Med blot få klik kan du bekræfte din booking og begynde at glæde dig til din campingferie.

Så er ferien hjemme!

Gør det nemt for dig selv og brug DK-CAMP bookingportalen, når du skal have styr på ferieplanlægningen. Uanset om du er ude i god tid eller sidste øjeblik, er din drømmeferie kun få klik fra at være bestilt, så du kan begynde at glæde dig.