Hytter på campingpladser i Danmark

På næsten alle DK-CAMP's campingpladser kan du leje en campinghytte.
 
Campinghytterne er inddelt i 5 kategorier - lige fra den lille hytte, der er sparsomt udstyret til luksushytten, der ofte er lige så veludstyret som moderne sommerhuse. 
 
Lejeprisen varierer meget, da det afhænger af størrelse, kategori og standard. Det er altid en god idé at reservere hytten så tidligt som muligt, da det er meget populært at leje campinghytter (i sær i højsæsonen).
 

Kategori 1

Hytterne indeholder kun det allermest nødvendige udstyr, dvs. faste senge og lamper. Desuden er der en enkel kogemulighed eller max. 100 meter til et fælleskøkken.

Kategori 2

Hytterne er enkelt indrettet med bord og siddepladser svarende til antallet af sovepladser og mulighed for opvarmning. Der er kogemulighed med 2 kogesteder og køleskab.

Kategori 3

Hytterne er min. 15 m², har køkkenbord med 2 kogesteder samt varmt og koldt vand ved køkkenvasken.

Der forefindes almindeligt køkkenudstyr samt kaffemaskine og el-kedel. Desuden er der udendørs terrasse med udemøbler.

Kategori 4

Hytterne er velisolerede og har veludstyret køkken med ovn eller kombiovn. Hytterne indeholder toiletrum med håndvask samt knager og spejle. De er opdelt i sove- og opholdsrum og der forefindes dyner, puder samt underlag og sengelinned og håndkælder kan lejes.

Kategori 5, 5 L og 5 XL

Hytterne er af meget høj standard og indeholder badeværelse med toilet, håndvask og bruser. Desuden indeholder hytten farve-tv og emhætte i køkkenet.

Minimumsstørrelse i denne kategori er 25 m².

Hytter på 25 m² - 30 m ² i denne kategori kategoriseres med kategori 5 og hytter på 30 – 35 m² kategoriseres med 5L og hytter på 35 m² kategoriseres med 5XL.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

... og få nyheder om campingemner, tilbud på campingophold og meget mere. Nyhedsbrevet er gratis, og du kan altid afmelde det!
Hjælp os med feedback
Støder du på fejl eller besvær på DK-CAMPs portal, vil vi altid blive glade for forslag til forbedringer.
Tak!