Vinterferie i Danmark

Børnenes vinterferie er for mange forbundet med tid til at være aktiv, tid til at opleve og tid til at hygge sammen med den nærmeste familie.

Nyd en vinterferie på camping i Danmark og kom tæt på den smukke danske natur. Pak jer ind i huer og handsker og oplev roen i de danske skove. Bliv blæst igennem ved havet og nyd hvordan varmen kan brede sig, når man putter sig om aftenen i en dejlig lun campingvogn eller hytte.

Oplev og opdag Danmark
Vinterferien er også den ferie, hvor mange gerne vil ud og opleve nyt. Tag familien med på museum og i teateret, eller udforsk et nyt område i Danmark med de byer og seværdigheder, der er særlige for lige netop det område af Danmark, I besøger.


Få inspiration til, hvor turen skal gå til.


Og få et overblik over, hvilke campingpladser, der holder vinteråbent. Hvis du ikke selv har campingvogn, er der masser af muligheder for at leje en hytte. Se hvilke campingpladser, der udlejer hytter og andre former for ferieboliger i vintermånederne.


Og hvis du gerne vil have sne, ja, så kan vi jo alle krydse fingre. Det sker faktisk en gang imellem.

Område
Udlejning til overnatning Aktiviteter Bademuligheder Aktiviteter for børn Faciliteter Butik/indkøb Restaurant/spisested Udlejning/udlån af udstyr Attraktioner/seværdigheder Sportsaktiviteter
Kategori Vintercamping Tilbud
Autocamper