Camping om vinteren i Danmark

Stadig flere benytter deres campingvogne i vinterhalvåret til stor fornøjelse for ikke mindst familiens børn, som får masser af sjove oplevelser og hyggelige timer i selskab med mor, far, bedsteforældre og alle de andre børn ude på campingpladserne.

Campingpladserne har på deres side investeret rigtig mange penge i nye og moderne faciliteter, som gør det muligt at benytte dem året rundt. Mange steder har man investeret i miljørigtige energiformer som solvarme og jordvarme, som er med til at gøre det rentabelt at holde åbent om vinteren.

På mange pladser finder du rummelige og moderne indrettede hytter, som du kan leje til fornuftige priser om vinteren.

Der findes 2 kategorier af vinteråbne campingpladser:

1. Den ene kategori er dem, du bare kan køre til og komme ind på i åbningstiden

2. Den anden kategori er campingpladser, hvor du skal ringe og tilmelde dig på forhånd. Her er kun enkelte faciliteter åbne

Hvis du ønsker at finde vinteråbne campingpladser i et bestem geografisk område, skal du blot sætte et flueben i det ønskede område, i menuen til venstre.

Område
Udlejning til overnatning Aktiviteter Bademuligheder Aktiviteter for børn Faciliteter Butik/indkøb Restaurant/spisested Udlejning/udlån af udstyr Attraktioner/seværdigheder Sportsaktiviteter
Kategori Vintercamping Tilbud
Autocamper