Lej

Hytte, feriehus, vogn eller telt

Camping er mange ting, og du behøver hverken at eje en campingvogn eller et telt for at komme afsted og nyde friheden og nærværet med dine nærmeste på en af de mange dejlige campingpladser rundt om i Danmark. På DK-CAMPs mere end 220 campingpladser kan du finde en lang række unikke overnatningsmuligheder, som du kan leje – helt enkelt.

Alternativ til hotel og sommerhus

Nogle gange skal det være enkelt at komme afsted på ferie, og særligt i forårs- og efterårsmånederne kan tanken om små miniferier og weekendophold lokke. Men hvis alene tanken om alt det udstyr, der skal skaffes og pakkes for at tage på camping, får dig til at droppe tanken, eller hvis det usikre danske vejr får dig til at ryste kuldskært, så stop en halv!

På DK-CAMPs mange campingpladser finder du et bredt udvalg af hytter, feriehuse og vogne, som du hurtigt og enkelt kan leje. Her har du ikke brug for at tænke i udstyr eller vejrudsigter, men kan roligt tage afsted og nyde nogle dages frihed med alt, hvad du behøver inden for rækkevidde, tæt på den danske natur og med oplevelser inden for kort afstand.

Skal vi leje camping?

Samtidig kan de mange boligformer gøre det muligt for dig, der aldrig har prøvet kræfter med campinglivet, at kaste dig ud i det, uden at du behøver investere en formue i udstyr. I en lejet hyttevogn, eller mobilehome kan du og dine nærmeste holde ferie tæt på den danske natur og samtidig få glæde af alle de muligheder for sjov og underholdning, som de forskellige campingpladser tilbyder.

Hvis du omvendt drømmer om en ferie helt nede på jorden med græsset lige uden for teltåbningen og aftenhygge i skæret fra en lygte i teltet og morgenlyset, der skinner ind gennem teltdugen – men samtidig også gerne vil have let adgang til toilet, bad og køkken, så kan et ophold i et lejet telt eller i et glampingtelt være en mulighed for at prøve drømmen af og kombinere det primitive og enkle med det komfortable.

Billedet med hytten er af Niclas Jessen.
Billedet med teltet er fra Byaasgaard Camping
 
 
I listen nedenfor kan du søge dig frem til, hvor du skal holde din næste ferie.
Område
Udlejning til overnatning Aktiviteter Bademuligheder Aktiviteter for børn Faciliteter Butik/indkøb Restaurant/spisested Udlejning/udlån af udstyr Attraktioner/seværdigheder Sportsaktiviteter
Kategori Vintercamping Tilbud
Autocamper