Velkommen til Vedersø Klit Camping

Vedersø Klit Camping ligger kun 700 m fra Vesterhavet i et skønt naturområde, med gode cykel-og vandreture. Campingpladsen har en stor opvarmet pool med vandrutsjebane, Multibane, boldbane, hoppepuder, ude-fitness og 18-huls minigolf mm.

Til pladsen hører et stort supermarked med priser, som får de fleste til at vente med at handle, til de i ro og mag kan foretage deres indkøb med hele familien. På pladsen har vi også Restaurant Havtorn, når god mad også er en del af ferien.

Af indendørsfaciliteter har vi TV-opholdsstue, billard, solarie, sauna, dampbad mm. Der er aktiviteter for såvel store som små.

Forskellige Hytter, bla hytter med eget bad, toilet, køkken, terrasse og plads til 7 personer. I højsæson en uge KUN 5400 kr. Nye Mobilehomes med eget toilet og bad, i højsæson en uge KUN 6000 kr. (+ rengøring)

Alle værelser består af 2 til 4 senge, med lille bord og stol, samt skab og spejl. Fælles køkken og opholdsrum med TV.

Familietræf, miniferie med venner, familie eller fest. Lej alle 240 m2 med plads til 24 overnattende gæster og spiseplads til 40 pers.

Området er et eldorado for naturelskere, og ikke mange andre steder langs Vestkysten finder du så afvekslende og uberørt natur som her.

Vestkyststien, som har sin tilgang lige ved pladsen, er en vandre- og cykelrute på ca. 100 km. langs kysten. Ruten fører efter ca. 3 km. igennem Husby Klitplantage med sine 11 km² og meget varieret natur en oplevelse værd.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen.

Mvh Team Vedersø Klit
Faciliteter hos os og i nærheden
Aktiviteter
Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet
Aktiviteter for børn
Legeplads
Aktiviteter fra uge 27-31
Hoppepude
Trampolin
Mooncar/cykler
Se flere(2)
Faciliteter
Læforhold - god
Hjertestarter
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Opholdsstue
Opvask
Reservation
Toilet
TV-stue
Tømning af campingtoilet
Familiebaderum
Hunde er velkommen
Hundebad
Wellness
Se flere(12)
Restaurant/spisested
Restaurant Havtorn
Sportsaktiviteter
Basketball
Boldbane
Bordtennis
Petanque
Se flere(1)

kontakt

Vedersø Klit Camping
Øhusevej 23, 6990, Ulfborg
Vedersø klit
+4597495200
28322267
27.3. - 18.10.
Vores sæson starter altid sidste weekend i marts, hvis ikke påske er før, og til søndag i uge 42. Vi har forskellige åbningstider, men tlf. er åben. Vintercamping kun med tilmelding (kontor er åben man, ons & fredag kl. 10-11.00)