Velkommen til Thorsminde Camping

På Thorsminde Camping mener vi at en dejlig ferie skal være fyldt med en masse positive oplevelser for hele familien. Børnene kan hoppe af glæde, når de er en tur i badelandet elle på legepladsen med hoppepude og de mange andre aktiviteter for børn i alle aldre. Forældrene kan nyde livet på Thorsminde Camping, slappe af fra hverdagens stress og jag , gå en tur til Vesterhavet, tage fiskestangen med for at fange en fisk til aftensmaden. For de aktive går turen måske til fjorden med kiteskærmen. Nissum Fjord er det bedste sted i hele Europa, hvis man vil lære kitesurfing.
Vi har 21 hytter til udlejning heraf 10 med bad og toilet.
Campingpladsens badeland har 27 g opvarmet vand, damp-saunakabine, bølger, vandrutsjebane, børnebassin. Her kan både de store og de små vandhunde boltre sig i timevis. De små kan more sig i trygge omgivelser i børnebassinet og de store børn kan få en ordentlig flyvetur, når de går i aktion på vores vandrutsjebane.
Thorsminde Camping tilbyder flere legepladser og et indendørs legerum, hvor der er mange timers underholdning for børn i alle aldre. På legepladserne kan børnene muntre sig med hoppepuder, gynger, sandkasser, klatrestativ. Man kan også køre en tur med Futtetoget.
Ikke mange steder i Danmark er der større chance for at fange en spadefuld sild på en dag som i Thorsminde vi har en dejlig stor fiskerenseplads.
Fjorden er meget lavvandet og uden sten, det perfekte sted hvis man gerne vil lære kitesurfing. Vi tilbyder dags og uge kursus
Faciliteter hos os og i nærheden
Aktiviteter
Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet
Lystfiskeri
Se flere(1)
Bademuligheder
Børnebasin - indendørs
Aktiviteter for børn
Legeplads
Faciliteter
Læforhold - god
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Opholdsstue
Opvask
Opvaskemaskine
Komfortpladser med afløb og tilslutning for vand
Puslerum
Reservation
Toilet
TV-stue
Tømning af campingtoilet
Se flere(9)
Sportsaktiviteter
Beach Volley
Boldbane
Fitnessrum
Petanque
Windsurfing
Se flere(2)
Thorsminde Camping
Klitrosevej 4, 6990, Ulfborg
Thorsminde
+4520451976
36928298
23.3. - 21.10.