Tarm Camping

Tarm Camping er en skøn lille familieplads med gode læforhold. Gå-afstanden til Tarm centrum er ca. 1 km. I byen findes et mindre udvalg af forretninger – to store supermarkeder, tøjbutikker, restauranter, pizzeriaer og bageri. Fra midt i juni og sommeren over er der stort kræmmermarked i Tarm hver onsdag.

Det er gratis at benytte poolen. Legepladsen er netop restaureret.

Du kan leje 2, 4 og 6 personers hytter.
Der er rigtig gode muligheder for at fiske i bla. Skjern Å og i Put & Take søer. Mere information om lystfiskeri finder du i receptionen.

Tarm Camping har indledt et samarbejde med Discover Denmark. På www.discoverdenmark.dk finder du masser af links til seværdigheder i området omkring Tarm Camping.


SOMMERFEST

Årets sommerfest løber af stablen den 29. juli kl. 13.00. For grillet pattegris, to slags kartofler og to slags salat, samt musik 150 kr. pr. person, som betales ved tilmelding. Seneste tilmelding den 20. juli kl. 20.00. Pizza til børnene kan bestilles (La Bohémes pris). Medbring selv bord, stol, tallerken og bestik til gruspladsen ved indgangen (den gamle minigolfbane).

Fars Gris og co. består af tre musikere på violin, guitar, ukulele og sang, som leverer en blandet fars af kendte og ukendte numre – irsk, country, 60’er og 70’er musik, sømandsviser og andre gamle travere i nye sko.

Ballon Trutte har sin ukulele med og laver festlige ballonfigurer til alle børnene.Faciliteter hos os og i nærheden
Aktiviteter
Dyr på pladsen
Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet
Se flere(1)
Bademuligheder
Børnebasin - udendørs
Svømmebasin - indendørs
Aktiviteter for børn
Legeplads
Faciliteter
Handicaprum
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Opholdsstue
Opvask
Puslerum
Reservation
Toilet
Tømning af campingtoilet
Læforhold - fantastisk
Se flere(7)
Sportsaktiviteter
Badminton
Boldbane
Bordtennis
Petanque
Se flere(1)

kontakt

Tarm Camping
Vardevej 79, 6880, Tarm
+4530126635
26960401
1.4. - 18.10.