Velkommen til Skyttehusets Outdoor Camp

Efter ca. 5 km gennem den flotte bøgeskov, helt der ude hvor man ikke kan komme længere, ligger vores lille hyggelige campingplads med tilhørende café. Pladsen er omgivet af skov og ligger direkte ved vandet med den smukkeste udsigt over Svejbæksnævringen.

Vi har plads til 50 campingvogne/autocampere (ingen fastliggere) og ca. 40 telte. Der foruden har vi 6 luksushytter m. køkken/toilet/bad, 5 skønne glampingtelte samt 6 værelser m. fælles bad- og toiletfaciliteter.

Vi har en fin minigolfbane samt udlejning af MTBs, kanoer, kajakker, SUPs og motorbåde. Tag en tur til Himmelbjerget på MTB om formiddagen, lej en båd og besøg Paradisøerne om eftermiddagen og slut dagen af med et et glas vin og lidt snacks i cafeen. Hvis du vil besøge Silkeborg by, har vi en lille soldreven færge med en fast sejlplan over Snævringen mellem campingpladsen og Svejbæk med gode togforbindelser.

Hjejlen, verdens ældste hjuldamper, har anlægsbro ved Skyttehuset og man kan sejle med en tur til Himmelbjerget eller Silkeborg og retur. Har du din egen båd med, er der mulighed for at lægge den til ved en af broerne i vores lille private marina.

Slåensø, som er en af Danmarks reneste søer, ligger kun 10 min. gang fra campingpladsen. Gå en rask tur rundt om søen eller tag en frisk dukkert ved et af de små badesteder. Vil man ud på en lidt længere gåtur, er det oplagt at vandre den ca. 1 time lange tur til Himmelbjerget. Er du mere til løb eller MTB så husk endelig de hurtige sko og din cykel og lad dig udfordre af det kuperede terræn i området. Silkeborgsøerne er eftertragtede for de gode fiskerimuligheder og vores gæster er velkomne til at fiske gratis fra pladsens broer eller leje en af vore motorbåde hvis man vil ud på søerne.

I cafeen med udsigt over Gudenåen kan man nyde en lækker morgenmadstallerken, lokale snack-lækkerier med et godt glas vin, eller blot forkæle sig selv med en cappuccino og lidt godt til ganen, mens man iagttager den rolige trafik af kanoer kajakker og både på vandet.
Faciliteter hos os og i nærheden
Aktiviteter
Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet
Lystfiskeri
Cykling/cykelferie
Se flere(2)
Aktiviteter for børn
Legeplads
Faciliteter
Familiebaderum
Handicaprum
Hjertestarter
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Opholdsstue
Opvask
Puslerum
Reservation
Toilet
TV-stue
Tømning af campingtoilet
Læforhold - fantastisk
Badebro
Fred og ro
Hundeskov
Lystbådehavn/gæstehavn
Tursejlads
Konferencelokaler
Se flere(16)
Restaurant/spisested
Café
Sportsaktiviteter
Familievandsport
Både/kanoer/kajak
Petanque
Løberuter
Bordtennis
Se flere(2)

kontakt

Skyttehusets Outdoor Camp
Svejbækvej 3, 8600, Silkeborg
Virklund
86845111
39246856
31.3. - 12.9.