Velkommen til Skagen Camping

Velkommen

til Skagen Camping, den lille oase udenfor Skagens pulserende byliv.

Skagen Camping er et åndehul midt i den smukke flora som omkranser selve Skagen by. Og kun en kilometer syd for Skagen finder i os, med blot en kort gå tur til stranden på begge sider. Her på vores lille plads er der ro og fred til afslapning, og til at værne lidt om familien. For Skagen Camping er en familieplads med plads til unge som gamle, og der er altid et venligt smil at finde.

Når dagen ikke længere er til Strand og Byliv, så find dig til rette ved vores store udendørs Swimmingpool og genoplad eventuelt batterierne til en tur ud at spise om aftenen.

Blot halvanden kilometer vest for Skagen Camping finder du Gammel Skagen og alle dens skønne restauranter, hvor du helt sikkert kan få en Skagen-fanget fisk eller blot nyde den smukke udsigt, og måske endda fange et uforglemmeligt minde af den smukke solnedgang.

Af andre aktiviteter finder du selvfølgelig den berømte Dino-Golf Skagen, som ligger lige op ad pladsen. Dino-Golf har Europas største minigolf baner som tilbyder en udfordring fra begynder til rutineret.
Faciliteter hos os og i nærheden
Aktiviteter
Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet
Bademuligheder
Svømmebasin - udendørs
Aktiviteter for børn
Legeplads
Faciliteter
Betaling med kreditkort
Læforhold - god
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Opholdsstue
Opvask
Puslerum
Reservation
Toilet
TV-stue
Tømning af campingtoilet
Se flere(8)
Sportsaktiviteter
Beach Volley
Bordtennis
Skagen Camping
Flagbakkevej 55, 9990, Skagen
+4598443123
30690869
28.3. - 9.9.