Velkommen til Saksild Strand Camping

Saksild Strand Camping ligger i et meget naturskønt område med hav, strand, marker og bakker og i fred og ro, men alligevel kun 25 km fra Danmarks næststørste by – Aarhus – med shoppingliv, caféer, koncerter, museer og forlystelser.

Saksild Strand Camping har Østjyllands bedste børnevenlige sandstrand med ”blåt flag” og med egen opvarmet swimmingpool.

Saksild Strand Camping er en trestjernet campingplads med moderne og fine faciliteter.
Vi udlejer 24 hytter lige fra meget enkle cykelhytter med plads til 2 personer til vores nye luksus hytter til 6 personer med eget køkken, 2 soveværelser, badeværelse, fast internet og klimaanlæg.

Der er gratis Wi-Fi på pladsen og opvarmet swimmingpool, samt en ny legeplads med hoppepude, gynger, forhindringsbane og for de lidt mindre er der et legeområde med butik, rutsjebane og et vand og sandsystem.

Hunde er gebyrfri, når de holdes i snor og luftes uden for campingpladsen.

I højsæsonen er det muligt at købe brød, enkle dagligvare samt sportstøj og strandlegetøj i Strandshoppen lige overfor campingpladsen. Har du lyst til god gammeldags mad, kan det købes i gamle restaurant Bondehuset ved siden af Strandshoppen. Er du mere til fastfood eller pizza, så ligger Vaffelhuset eller Trekantens Beachfood & Coffee lige ved siden. Danmarks ældste minigolf bane ligger blot 5 min. gang fra campingpladsen, hvor man efter et spil minigolf, kan nyde lidt lækkert til ganen i den hyggelige gårdhave. Lokale gårdbutikker ligger lige om hjørnet med friske grønsager, brød og brugskunst.

Da den dejlige og frodige natur er lige ved campingpladsen, er der særdeles gode muligheder for cykel- og traveture. Campingpladsen udlejer i højsæsonen såvel voksen- som børnecykler i forskellige størrelser, foruden børnestole og -cykeltrailere, hjelme og tandems.

Central beliggenhed for udflugter til Legoland og Djurs Sommerland. Tag cyklen til Hou og sejl en tur til Samsø eller Tunø.

Vi har masser af aktiviteter i højsæsonen. Se nærmere på vores hjemmeside
Faciliteter hos os og i nærheden
Aktiviteter
Cykling/cykelferie
Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet
Se flere(1)
Bademuligheder
Børnebasin - udendørs
Svømmebasin - udendørs
Aktiviteter for børn
Legeplads
Faciliteter
Familiebaderum
Handicaprum
Hjertestarter
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Opholdsstue
Opvask
Puslerum
Reservation
Toilet
TV-stue
Tømning af campingtoilet
Læforhold - fantastisk
Se flere(10)
Sportsaktiviteter
Boldbane

kontakt

Saksild Strand Camping
Kystvejen 5, 8300, Odder
Saksild
+4586558130
21505102
1.1. - 31.12.