Velkommen til Klitmøller!

Nystrup Camping Klitmøller giver dig unikke ferieoplevelser, du aldrig glemmer! Beliggenheden midt i Danmarks første og største Nationalpark og med det brusende Vesterhav lige uden for døren, giver glade børnefamilier og aktive seniorer rig mulighed for en rigtig dejlig ferie og én på opleveren.

Tæt på stranden og lige midt i Danmarks første og største Nationalpark ligger Nystrup Camping Klitmøller. Pladsen er indrettet med gode muligheder for læ, fine bade faciliteter og 230 store, velindrettede enheder.

Der er to moderne facilitets bygninger på pladsen, så det hele er tæt på. Bygningerne indeholder alt hvad du har brug for i din ferie. Familierum, børnebaderum, kiosk, fælles køkken, fiskerenseplads, opholdsrum med parabol TV, vaskerum mv.

Vi har også tænkt på børnene! Stor, velindrettet legeplads med alt hvad legesyge hjerter begærer af redskaber og den altid populære hoppepude. Hyggelig minigolfbane, mooncars og gokarts kan lånes gratis. Hyggelig dyrefold med tamme geder, som meget gerne vil klappes.

Området omkring Klitmøller er som skabt til aktiv ferie. Her er mange varierende cykelruter, golfbaner, Europas bedste surfområde og masser af storslået natur til raske traveture.

Beliggenheden ved havet gør at naturoplevelser ved Klitmøller ofte forbindes med vand. Men oplev også det bakkede landskab skabt af Istiden, de unikke klitlandskaber eller freden og roen i klitskovene.

Er du til fisk er der gode muligheder - fang selv eller køb dem lokalt.
Faciliteter hos os og i nærheden
Aktiviteter
Dyr på pladsen
Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet
Se flere(1)
Aktiviteter for børn
Legeplads
Faciliteter
Hjertestarter
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Lejrskoler/grupper/stævner/klubber
Opholdsstue
Opvask
Reservation
Lejrskoler/grupper/stævner/klubber
Toilet
TV-stue
Tømning af campingtoilet
Læforhold - fantastisk
Se flere(9)
Sportsaktiviteter
Beach Volley
Boldbane
Bordtennis
Petanque
Windsurfing
Se flere(2)
Nystrup Camping Klitmøller
Trøjborgvej 22 , 7700, Thisted
Klitmøller
+4597975249
27704573
1.3. - 31.10.