Velkommen til Houstrup Camping.

Campingpladsen.
Houstrup Camping ligger i Danmarks største turistkommune, som byder på mange campingpladser, der alle har noget unikt at tilbyde. Vi har nye top moderne toilet og køkken faciliteter. Bl.a. mange flotte familierum. De sidste er færdiggjort til sæsonen 2014. Pladsen er inddelt i båse, med hække overalt, og næsten alle pladser har egen vandhane. Derudover tilbyder vi gratis swimmingpool, tennisbaner, minigolf, bordtennis, poolbord og mange andre ting. Og ikke at glemme vores butik, med alle nødvendige dagligvarer, samt vort eget bageri, hvor vi tilbyder frisk brød dagen lang.
Naturen.
Houstrup Camping ligger med den store Blaabjerg Plantage som nabo. Skoven strækker sig ned til de store klitter, som adskiller land og hav. Klitterne er som et kæmpe bjerglandskab, hvor børnene leger frit, og voksne har heller ikke svært ved at finde det indre legebarn frem. I skoven kan man cykle eller gå ture, her er fred og ro, som var der ingen andre på denne jord. Kører man 5 min. finder man én af Danmarks bedste mountainbike ruter.
Omgivelserne.
Rundt om Houstrup Camping finder man flere restauranter, den nærmeste 500m, og vi har flere golfbaner i nærheden, den nærmeste 4 km. Legoland ligger en times kørsel herfra. Fiskerbyen Hvide Sande, samt mange andre attraktioner findes ligeledes inden for kort afstand. Desuden er der indenfor 5 km. turistbyen Nørre Nebel som både har Netto, Fakta og Superbrugsen.
På Houstrup Camping slappes der af i fred og ro, mens børnene leger sammen

Faciliteter hos os og i nærheden

Aktiviteter

Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet

Bademuligheder

Børnebasin - udendørs
Svømmebasin - indendørs

Aktiviteter for børn

Legeplads

Faciliteter

Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Opholdsstue
Opvask
Puslerum
Reservation
Toilet
TV-stue
Tømning af campingtoilet
Læforhold - fantastisk
Se flere(7)

Sportsaktiviteter

Billard/Pool
Boldbane

Udlejning til overnatning

Campingvogne
Houstrup Camping A/S
Houstrupvej 90, 6830, Nr. Nebel
+4575288340
28715234
24.3. - 21.10.