Velkommen til Henneby Camping

Vestjylland - ingen steder er luften så ren, lyset så stærkt og farverne så klare. Her er der mulighed for på krop og sind at føle vejrligets skiften fra de varme sommerdage med bagende sol høj himmel til stormfulde dage med stærk blæst og et oprørt Vesterhav.

Henneby Camping tilbyder: touringspladser, forsæson-, helsæson- og eftersæsonpladser, udlejning af hytter og campingvogne, moderne køkken- og sanitærbygninger, faciliteter for handicappede, puslerum, vaskesalon, internet, gassalg, minimarked med udvalg af dagligvarer, brød og aviser.

Aktiviteter på pladsen: opholdsstue med sat-tv, computerspil og air hockey, legeplads med trampoliner, luftpuder, gynger og vipper, minigolf, cykeludlejning, grillplads, billard, boldspil, petanque, badminton, volleyball.

Aktiviteter rundt om pladsen: tropeland, svømmehal, ride, vandre, cykle, mountainbiking, tennis, golf, fiske, windsurfing ... og naturligvis - strand og sol.

Seværdigheder og mål for dagsture: Danmarks nye store naturpark Filsø ved Vesterhavet, Blåbjerg Plantage, en af Danmarks største klitplantager, Stutteri Vestkysten, Legoland, Legeborgen og Minibyen i Varde, Løveparken i Givskud, Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg.

Du er meget velkommen til at besøge os på vores hjemmeside - se link i højre side.
Faciliteter hos os og i nærheden
Aktiviteter
Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet
Aktiviteter for børn
Legeplads
Faciliteter
Læforhold - god
Hjertestarter
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Opholdsstue
Opvask
Puslerum
Reservation
Toilet
Tømning af campingtoilet
Læforhold - fantastisk
Se flere(8)
Sportsaktiviteter
Boldbane
Petanque
Volleyball
Udlejning til overnatning
Campingvogne
Hytte - simpel
Henneby Camping
Hennebysvej 20, 6854, Henne
+4575255163
41202068
1.1. - 31.12.
Det er nu også muligt at campere hos Henneby Camping over vinteren. Bestil online eller kontakt os på telefonen.