Gudenåens Camping, Silkeborg- tæt på naturen og gå-afstand til byen

Gudenåens Camping, Silkeborg ligger i et naturskønt område med fredelige skove tæt på Gudenåen. Vi er samtidig tæt på centrum med hyggelige cafeer og et hav af special butikker. På din gåtur til centrum kommer du forbi “Indelukket”, en hyggelig park med lille havn, minigolf, motorbådsklub med restaurant og iskiosk.

På pladsen finder du en kiosk, hvor du kan bestille friskbagte rundstykker til morgenkaffen samt købe is, slik og andre fornødenheder.

Til børnene har vi legeplads og hoppepude samt mulighed for bordtennis, basket og andre aktiviteter. Vi har også en hyggelig tv-stue og legestue hvis vejret ikke arter sig. På pladsen er også fælles-grill med udekøkken lige ved siden af.

Fra vores beliggenhed til Gudenåen er det oplagt at tage en kanotur ind til Silkeborg centrum eller ud mod Himmelbjerget. Så lej en kano ved os og sejl en tur på åen og ud på de smukke søer. Tæt på campingpladsen er også Aqua ferskvands akvarium, Tollundmanden på Silkeborg museum, Asger Jorn kunstmuseum, Hjejlebådene og masser af andre aktivitetter.

På friluftsscenen 100 meter fra pladsen er hvert år "Hede Rytmer" med forskellige kendte kunstnere, Countryfestival, Lars Lilholt med band, udendørs biograf med mere.

Vi lejer hytter ud i flere kategorier: standard hytter både med og uden bad/toilet, luksushytter og primitive overnatnings-hytter.

Send os en mail eller fang os på telefonen så kan du få yderligere oplysning
Faciliteter hos os og i nærheden
Aktiviteter
Bynær camping
Cykling/cykelferie
Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet
Lystfiskeri
Se flere(3)
Aktiviteter for børn
Legeplads
Faciliteter
Familiebaderum
Handicaprum
Hjertestarter
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Lejrskoler/grupper/stævner/klubber
Opholdsstue
Opvask
Puslerum
Reservation
Toilet
TV-stue
Tømning af campingtoilet
Læforhold - fantastisk
Se flere(10)
Sportsaktiviteter
Basketball
Boldbane
Bordtennis
Både/kanoer/kajak
Volleyball
Se flere(2)
Gudenåens Camping Silkeborg
Vejlsøvej 7, 8600, Silkeborg
+4586822201
16813486
12.4. - 20.10.