Gudenåens Camping Silkeborg - tæt på naturen og gå-afstand til byen

Gudenåens Camping Silkeborg er en lille hyggelig plads. Vi ligger i et naturskønt område med fredelige skove direkte ned til Gudenåen. Lad bilen stå og gå til Silkeborg centrum på 20 minutter. I byen finder du mange spændende specialbutikker, antik/genbrugsforretninger, markedsdage, hyggelige cafeer, gallerier, attraktioner og museer.

På din vej til Silkeborg midtby går du igennem byparken “Indelukket”. Her er en restaurant, en hyggelig lille havn, minigolf, iskiosk og Museum Jorn .

På campingpladsen finder du en kiosk, hvor du kan bestille friskbagte rundstykker til morgenkaffen samt købe is, slik og hvad du ellers lige står og mangler. Til børnene har vi legeplads og hoppepude samt mulighed for bordtennis, basket og andre aktiviteter. Vi har også en hyggelig TV-stue, fællesgrill og udekøkken.

Det er ikke for ingenting, at Silkeborg hedder ”Danmarks Outdoor Hovedstad”. Byen byder på mange aktiviteter:

Kanotur: Det er oplagt at tage på kanotur nogle timer eller en heldagstur ud til Himmelbjerget. Så lej en kano ved os og sejl en tur på åen og de smukke søer.

Vandre- og løberuter: Der findes et nærmest uendeligt antal af smukke både vandre- og løberuter i området. Kort over skovene får du ved os i Informationen.

MTB- og cykelruter: Er du mere til MTB ligger nogen af Danmarks bedste ruter 1 km fra campingpladsen og du kan finde MTB-ruten ”Danmarks Tag” tæt ved Himmelbjerget/Ry – ca. 15 km fra os. Vil du hellere hoppe på den almindelige cykel er der også mulighed for gode ruter i området. Desuden har vi Bikepark i byen.

Aktiviteter i gåafstand: Aqua Akvarium og dyrepark, på tur med Hjejlen til Himmelbjerget, Museum Jorn, Museum Silkeborg, Papirmuseet, kanoudlejning, fiskeri, Badeanstalten anno 1920 m.v.

Aktiviteter i cykelafstand: MTB-spor i Nordskoven og Vesterskoven, Silkeborg Bikepark, Silkeborg Skatepark, Labyrinthia, Kunstcentret Silkeborg Bad, Gi’ den gas palads m.v.
Faciliteter hos os og i nærheden
Aktiviteter
Bynær camping
Cykling/cykelferie
Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet
Lystfiskeri
Se flere(3)
Aktiviteter for børn
Legeplads
Faciliteter
Familiebaderum
Handicaprum
Hjertestarter
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Lejrskoler/grupper/stævner/klubber
Opholdsstue
Opvask
Puslerum
Reservation
Toilet
TV-stue
Tømning af campingtoilet
Læforhold - fantastisk
Se flere(10)
Sportsaktiviteter
Basketball
Boldbane
Bordtennis
Både/kanoer/kajak
Volleyball
Se flere(2)
Gudenåens Camping Silkeborg
Vejlsøvej 7, 8600, Silkeborg
+4586822201
16813486
3.4. - 18.10.