Velkommen til Frigård Camping

Nyd den frie atmosfære, den smukke natur, de mange aktiviteter for både store og små og en hyggelig ferie- i det sydligste Danmark.
På Frigård Camping er børnene højt prioriteret, derfor har vi mange aktiviteter for børn i alle aldre, såsom snobrødsbagning, temadage, skattejagt, togture, påskeægjagt, børnedisko, aktivitetsrum til de små m.m. Hver sommer har Frigård Camping et professionelt aktivitets hold med det formål at sørge for at børnene altid har det sjovt og oplever mange spændende aktiviteter.
Frigård Camping har moderne servicebygninger med store veludstyrede køkkener, familierum og børne-faciliteter helt i top. Aktivitetshal, WiFi, store legepladser og udendørs grillpladser, mini supermarkedet med relativt stor udvalg af dagligvarer og pizzabar. Disse er kun nogle af de mange faciliteter der er på Frigård Camping.
Vi tør at garantere dig skønne naturoplevelser på Frigård Camping, året rundt! Tag en vandre- eller cykeltur i skovene omkring pladsen. Det er en stor oplevelse! Smukke stier, broer over dybe slugter skabt af istiden, stejle skråninger ned til fjorden, gendarmstien der fører til Tyskland langs skov og strand, udsigt til Tyskland i spejlblank fjord giver dig tid til at nyde naturen i alle årstider.
På Frigård Camping stræber vi efter at give vores gæster de bedste oplevelser og vi er der altid, når gæsterne har brug for os. Kom og oplev vores og områdets gæstfrihed.
Det vil være en glæde for os at være vært for dig og vi ser frem til at møde jer!

Faciliteter hos os og i nærheden

Aktiviteter

Aktiviteter på pladsen
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet

Bademuligheder

Børnebasin - udendørs
Svømmebasin - indendørs

Aktiviteter for børn

Legeplads
Aktivitetsleder - minimum i højsæsonen

Faciliteter

Hjertestarter
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Lejrskoler/grupper/stævner/klubber
Opholdsstue
Opvask
Puslerum
Sanitetsafdeling for børn
Lejrskoler/grupper/stævner/klubber
Toilet
Tømning af campingtoilet
Læforhold - fantastisk
Se flere(9)

Sportsaktiviteter

Badminton
Basketball
Beach Volley
Boldbane
Bordtennis
Petanque
Se flere(3)

Udlejning til overnatning

Campingvogne

kontakt

Frigård Camping Kollund
Kummelefort 14, 6340, Kruså
Kollund
+4574678830
75263619
1.1. - 31.12.
Åben for ankomst 7 til 22 hele året. Udenfor normal åbningstid kør blot ind og find en plads. Registrer i receptionens åbningstid eller ring på vagtnummer.