Velkommen til Lønstrup

Egelunds Camping ligger i Lønstrup – det idylliske fiskerleje ved Vesterhavet.
Lønstrup er en hyggelig gammel fiskerby, hvor der hele året rundt er et aktivt bysamfund, med små specialbutikker, arbejdende værksteder, cafeer, restauranter med masser af tilbud og oplevelser for hele familien.
Egelunds Camping er et godt udgangspunkt for en god ferie i det Nordjydske.
På pladsen er det muligt at leje både hytter og motelværelser, så der er flere muligheder for dem som kommer uden vogn eller telt.

Pladsen er udstyret med nybygget 5-stjernet velfærds- og sanitærbygning. Der er familiebaderum, børnerum m/puslebord, bilbadekar og børnetoilet. Samtlige rum er med komfortabel gulvvarme.

På selve pladsen er der mulighed for at leje sig adgang til trådløst internet, der er kiosk, møntvaskeri, frisør, galleri samt en hyggelig restaurant med både á la carte og en berømt buffet. Mad ud af huset er også en mulighed, som eventuelt kan nydes i hytten, campingvognen eller teltet.

For de yngste campister er der rige udfoldelsesmuligheder på Egelunds Camping. De kan boltre sig i opvarmet swimmingpool med vandrutchebane, der er også børneswimmingpool. Der er ny stor legeplads med alt hvad hjertet begærer, så som hoppepude, gynger, karruseller, klatrestativ, sandkasse og legehus. Der er også mooncars, dinocars samt to- og trehjulede cykler til fri afbenyttelse.

Faciliteter hos os og i nærheden

Aktiviteter

Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet

Bademuligheder

Børnebasin - udendørs
Svømmebasin - indendørs

Aktiviteter for børn

Legeplads

Faciliteter

Læforhold - god
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Opholdsstue
Opvask
Puslerum
Reservation
Toilet
TV-stue
Tømning af campingtoilet
Læforhold - fantastisk
Se flere(8)

Sportsaktiviteter

Boldbane

kontakt

Egelunds Camping Hytter & Motel Lønstrup
Rubjergvej 21, 9800, Hjørring
Lønstrup
+4598960135
12963203
25.3. - 23.9.