Camping med Kronvildt og Hjerterum

Næste gang du skal på camping i Nordjylland finder du din næste ferieoplevelse 7,5 km syd for Løkken på Grønhøj Strandvej. Her vil vi med glæde tage imod dig og din familie. Camping Rolighed har åben hele året, så du kan nyde alle årets sæsoner, når du tager på camping i Nordjylland.

Når du og din familie kommer på camping i Nordjylland hos os kan I vælge at gå en tur ved vores eget søområde, hvor I finder den store krondyrfarm. I kan også bruge nogle af de mange andre faciliteter på campingpladsen, hoppe en tur i den opvarmede swimmingpool, spise middagen i Caféen eller tage en rask cykeltur den smukke natur.

Campingpladsen har masser af tilbud til både børn og voksne som vælger at tage på camping i Nordjylland, vi har store pladser fra 100 til 200 m². I kan frit vælge imellem pladserne som enten ligger i læ, ligger centralt på pladsen eller vælge de pladser med en fantastisk udsigt ud over de åbne vidder og krondyrfarmen. Der er mulighed for at få trådløst internet opkobling på alle pladserne.

Vi ligger centralt mellem Blokhus og Løkken, Fårup Sommerland og Nordsøen Oceanarium. Der er en kort køretur til Skagen, Aalborg og Nationalpark Thy, så uanset hvor I vil hen, er I aldrig langt væk. Og Stranden ved Grønhøj er en af Nordjyllands skønneste der ligger lige for enden af vores vej.


Vi glæder os til at byde jer velkommen

Vi ses!
Venlig hilsen
Gitte og Niels-Jørn Fuglsang
Faciliteter hos os og i nærheden
Aktiviteter
Dyr på pladsen
Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet
Se flere(1)
Bademuligheder
Børnebasin - udendørs
Svømmebasin - indendørs
Aktiviteter for børn
Legeplads
Faciliteter
Autocamperfaciliteter
Læforhold - god
Hjertestarter
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Opholdsstue
Puslerum
Reservation
Toilet
TV-stue
Tømning af campingtoilet
Se flere(8)
Sportsaktiviteter
Boldbane
Bordtennis
Udlejning til overnatning
Campingvogne
Camping Rolighed
Grønhøj Strandvej 35, 9480, Løkken
+4598883036
42618055
1.1. - 31.12.