Velkommen til Bogense Strand Camping i gåafstand til by, marina og strand

Beliggenheden i det nordvestfynske, som en bynær campingplads i byen Bogense, giver jer en unik mulighed for, i behørig gåafstand, at søge hygge og oplevelser i de stemningsfyldte gader i den gamle købstad.
Byen Bogense er en helstøbt oplevelse, der også byder på gode muligheder for at solbade og tage en dukkert fra den børnevenlige sandstrand. En marina, der med plads til 700 lystsejlere og en charmerende havnefront med caféer og restauranter, leder tankerne hen imod hovedstadens Nyhavn. Alt sammen inden for 600 meters gåafstand.

Nordfyn emmer af unikke oplevelser.
Inden for 30 minutters køreafstand kan I opleve ca. 350 bison-okser, som I kan komme helt tæt på, når I besøger Ditlevsdal Bison Farm. Øen Æbelø som I kan vandre til, når tidevandet tillader dette, og slottet Harridslevgaard der byder på eventyrlige oplevelser, lige udenfor bygrænsen.
Eventyrlige oplevelser finder I også i hovedstaden på Fyn, Odense, når I besøger H.C. Andersens hus og museets udstillinger der på moderne vis, fortæller fra barndomsårene som fattig skomagersøn og vejen mod drømmenes mål. Et besøg i Den Fynske Landsby supplerer også oplevelsen om en svunden tid med blomstrende haver, hegn og husdyr, gadekær og bygade, som en tur på landet i H.C. Andersens tid.

Som gæst på Bogense Strand Camping har I adgang til indendørs svømmehal og udendørs pool, 2 store legepladser, legerum for de mindste og et 130 m2 stort telt giver masser af plads til hyggeligt samvær m.m.


Faciliteter hos os og i nærheden
Aktiviteter
Aktiviteter på pladsen
Bynær camping
Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet
Lystfiskeri
Se flere(3)
Aktiviteter for børn
Legeplads
Aktivitetsleder - minimum i højsæsonen
Faciliteter
Autocamperfaciliteter
Familiebaderum
Læforhold - god
Handicaprum
Hjertestarter
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Opholdsstue
Opvask
Opvaskemaskine
Komfortpladser med afløb og tilslutning for vand
Puslerum
Reservation
Toilet
TV-stue
Tømning af campingtoilet
Læforhold - fantastisk
Se flere(14)
Sportsaktiviteter
Beach Volley
Boldbane
Bordtennis
Petanque
Se flere(1)
Udlejning til overnatning
Hytte - med køkken og toilet
Campingvogne
Bogense Strand Camping
Vestre Engvej 11, 5400, Bogense
+4564813508
38322567
9.3. - 31.12.