Velkommen til Bøllingsø Camping

Den naturskønne Bøllingsø Camping ligger 15 km. vest for Silkeborg mellem Kragelund og Engesvang. Campingpladsen ligger midt i et 1300 hektar stort naturområde og kun et stenkast fra den reetablerede Bøllingsø. Området er fredet og byder på en helt særlig natur.

Hærvejen går lige forbi pladsen, så er der brug for et hvil eller en overnatning, har vi værelser og hytter. I vores lille kiosk har vi is, brød, mælk og andre dagligvarer.

Bøllingsø Camping er en lille hyggelig og rolig plads. Det er en rigtig familieplads med aktivitetsmuligheder for alle aldre. Pladsens størrelse gør den nem overskuelig for både forældre og mindre børn. Skal du holde familiefest, kan du leje vores festlokale "Savværket". Dine gæster har mulighed for overnatning i hytter eller værelser.

Har du lyst til motion? Har vi hoppepude, fodboldbane, bordtennis, petanque, mooncars, minigolf m.m. Du kan tage en svømmetur i poolen, gå, løbe eller cykle ture i skoven eller ved søen. Skal hunden motioneres, er der en hundeskov tæt på pladsen. For børnene er der også mulighed for en ridetur på vore små ponyer.

Der er gode muligheder for fiskeri i Bøllingsø og i de mange Put & Take Søer i området.

Lige nedenfor campingpladsen ligger det lille hyggelige Klosterlund Museum. Hver sommer er der arbejdende museum og kørsel med hestevogn. Der er også en naturlegeplads.

Campingpladsen ligger centralt for turistattraktioner i hele Midtjylland.

Faciliteter hos os og i nærheden

Aktiviteter

Dyr på pladsen
Fiskerenseplads og frysemulighed
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet
Se flere(1)

Bademuligheder

Børnebasin - udendørs
Svømmebasin - udendørs

Aktiviteter for børn

Legeplads

Faciliteter

Familiebaderum
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Opholdsstue
Opvask
Puslerum
Reservation
Toilet
TV-stue
Tømning af campingtoilet
Læforhold - fantastisk
Se flere(8)

Sportsaktiviteter

Badminton
Boldbane
Petanque
Volleyball
Se flere(1)
Bøllingsø Camping
Kragelundvej 5, 7442, Engesvang
+4586865144
45616428
29.3. - 30.9.