Midt i naturen ,kun få km fra Aarhus

Aarhus Camping ligger i udkanten af Lisbjerg, kun 8 km fra Aarhus centrum. Pladsen ligger delvist i en gammel grusgrav og er omgivet af skov. Da pladsen har forskellige niveauer, er det muligt at finde både åbne og solrige pladser såvel som pladser med læ og skygge. Desuden er der mange gode pladser rundt om pladsens lille sø og på pladsens bilfrie teltplads. Pladsen er inddelt i store parceller så der er god plads til alle.

På pladsen findes minigolf, flere mindre legepladser og fra juni til august er der mulighed for en svømmetur i pladsens opvarmede bassin. Er vejret ikke til udendørs aktiviteter, er der i TV-stuen mulighed for at spille pool eller komme på internettet. Pladsen har ligeledes trådløst internet, så det er muligt at komme på nettet fra egen PC.

Det er muligt at leje hytter til to, fire eller seks personer.

I servicebygningerne findes moderne familierum, handicap faciliteter, puslerum/børneafd., vaskeri og køkken med koge muligheder. I pladsens store sevicebygning, er der ligeledes et tørrerum til tøj og mindre telte. I pladsens hovedbygning forefindes informationen med mini-turistinformation, mulighed for at sende og modtage fax og booking af færger. En lille kiosk med friskbagt brød på bestilling og andre nødvendigheder, samt CAFETERIA med ”Go´ Dansk mad” og grillbar (og så ud af huset).

For Autocampere har vi QuickStop-ordningen eller time betaling(parkometer betaling) og der er selvfølgelig mulighed for at tømme af og fylde op.
Faciliteter hos os og i nærheden
Aktiviteter
Bynær camping
Cykelture i nærområdet
Vandreture i nærområdet
Bademuligheder
Svømmebasin - udendørs
Aktiviteter for børn
Legeplads
Faciliteter
Autocamperfaciliteter
Betaling med kreditkort
Familiebaderum
Fred og ro
Læforhold - god
Handicaprum
Hjertestarter
Indhegnet med bom og fast tilsyn
Køkken
Opholdsstue
Opvask
Puslerum
Reservation
Toilet
TV-stue
Tømning af campingtoilet
Læforhold - fantastisk
Se flere(14)
Sportsaktiviteter
Boldbane
Aarhus Camping
Randersvej 400, 8200, Aarhus N
Lisbjerg
+4586231133
18415208
1.1. - 31.12.